Jinak ty Thai red jsou tyhle? https://www.youtube.com/watch?v=SVg1BiKNjF4" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebo to roste podobné medůze, to jsem našel taky na google, to asi ne že.
Luciferova pidizahrádka 2015 - první pokusy
- Lucifer
- Stálý člen
- Reputace: 44
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Luciferova pidizahrádka 2015 - první pokusy
Tezko rict, nevim co presne to je, proste "thajske cervene". Ale oni jich maj X ruznych druhu, jestli to nejak rozlisujou na konkretnia co maji k cemu netusim... Na podzim nam naplanovanu dovolenou - okruh Thajskem, tak to tam nejak prozkoumam
Si tam urcite prosmejdim kdejake trziste a privezu nejake vzorky...

No to koukej udělat a u sklizne Tě budu otravovat, jak a co se Ti urodilo
Neboj...

- Lucifer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokračování... :
Na balkóně je z chilli už neprostupný prales a roste to páté přes deváté...ale hlavně ze se tomu daří:

Klik pro full size

Klik pro full size
Něco se už i červená, tak pár kusů sklizeno a zdegustováno. Je to ta noname zmutovaná obluda = fakt nevím o co jde přesně, nicméně plody jsou OK. Silnostěnné, s příjemně výrazně sladkou paprikovou chutí. Pálivost - já to moc neposoudím, pálí dost, ale kolik SHU čert neví. Jedna nasekaná i se semínky do talíře je tak akorát, pro mně. Pokusný králík alias manželka si vzala po mně talíř od buřtguláše a hlásila po doplnění nepálivého obsahu že to pořád pálí, takže odhadem někde kolem 100k.?

Klik pro full size
Náramně se daří thajským potforám, ty určitě zasadím i příští rok. 3 keříčky (no...spíš pořádné keře, dost přes metr) hustě obsypané plody:

Klik pro full size

Klik pro full size
Habaneru se taky celkem daří, ale nedá se to srovnat s "obludou" a thajskými. Plody jsou, ale zlomek toho co u nich. Na každém keříku něco, ale řádově v kusech, do 10- 15 odhadem? Zas ale kvalita dožene kvantitu doufám, pro moji spotřebu toho bude až až
. Tohle tedy Scotch bonnet:

Klik pro full size
Co je na druhém balkóně - ze západní strany, tak u toho takové úspěchy neslavím. Štvou hlavně Jamaica hot red - ne že by se jim nedařilo, vyrostly téměř do metru... Ale až teprve teď kvetou a vidím první náznaky plodů. Jsou hodně pozadu proti ostatním, příští rok se na ně asi vykašlu:

Klik pro full size

Klik pro full size
Black pearl pomalu černá a kvete, beru že jako ozdobka do bytu bude OK:

Klik pro full size
Druhá "Black pearl" se nezdařila, je zní nějaký hybrid/mutant. Ale roste hezky a i plodů bude dost:

Klik pro full size

Klik pro full size
Toť pro dnešek vše, na závěr ještě nějaké foto "obludy"

Klik pro full size
Na balkóně je z chilli už neprostupný prales a roste to páté přes deváté...ale hlavně ze se tomu daří:

Klik pro full size

Klik pro full size
Něco se už i červená, tak pár kusů sklizeno a zdegustováno. Je to ta noname zmutovaná obluda = fakt nevím o co jde přesně, nicméně plody jsou OK. Silnostěnné, s příjemně výrazně sladkou paprikovou chutí. Pálivost - já to moc neposoudím, pálí dost, ale kolik SHU čert neví. Jedna nasekaná i se semínky do talíře je tak akorát, pro mně. Pokusný králík alias manželka si vzala po mně talíř od buřtguláše a hlásila po doplnění nepálivého obsahu že to pořád pálí, takže odhadem někde kolem 100k.?

Klik pro full size
Náramně se daří thajským potforám, ty určitě zasadím i příští rok. 3 keříčky (no...spíš pořádné keře, dost přes metr) hustě obsypané plody:

Klik pro full size

Klik pro full size
Habaneru se taky celkem daří, ale nedá se to srovnat s "obludou" a thajskými. Plody jsou, ale zlomek toho co u nich. Na každém keříku něco, ale řádově v kusech, do 10- 15 odhadem? Zas ale kvalita dožene kvantitu doufám, pro moji spotřebu toho bude až až

Klik pro full size
Co je na druhém balkóně - ze západní strany, tak u toho takové úspěchy neslavím. Štvou hlavně Jamaica hot red - ne že by se jim nedařilo, vyrostly téměř do metru... Ale až teprve teď kvetou a vidím první náznaky plodů. Jsou hodně pozadu proti ostatním, příští rok se na ně asi vykašlu:

Klik pro full size

Klik pro full size
Black pearl pomalu černá a kvete, beru že jako ozdobka do bytu bude OK:

Klik pro full size
Druhá "Black pearl" se nezdařila, je zní nějaký hybrid/mutant. Ale roste hezky a i plodů bude dost:

Klik pro full size

Klik pro full size
Toť pro dnešek vše, na závěr ještě nějaké foto "obludy"

Klik pro full size
- Lucifer
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Nikon D90modrymax píše:Ahoj![]()
krásné fotky, čím jsi fotil ???
Krásně ti to roste! Ať se daří. 

Krasne rostlinky a fotky, asi taky pristi rok zase zaseju neco nenarocneho. Chinesky me letos vubec nechteji plodit, stale kvety padaji a padaji.
Martine to přijde. Mě to taky dělaly ještě před 14 ti dny. Necítí se na to ještě. No.