Tak jsem dneska prisel do prace a normalne mi sef prinesl tohle:))

A to jen na zaklade toho, ze pestuju v praci jednu kytku. To ale jeste netusil, ze ochutnam. Dal jsem si pulku cerveneho skorpika (na prvni nevypadali uplne jako skorpioni, ale po rozriznuti byl ten tvar naprosto zretelny) a kolega se mnou zdibicek.. No sef u toho nebyl, ale kolega natocil video a druhy to hned hodil na youtube. Koukal jsem, ze pozdeji mi psal sef email "Žiješ ještě???? Ty jsi fakt šílenec s těma paprikama!".
Video jeste nevim, jestli sem posilat. Neni to tak zazivne.
Kazdopadne pal byl sileny, dlouho jsem se snazil nepit kefir, ale nakonec jsem podlehl. Co bylo ale horsi, nejak se mi to dostalo do oci (asi pres nos) a zhruba dve az tri minuty jsem nemohl otevrit oci. To me dostalo do kolen - doslova..
No a co se mi jeste nikdy nestalo, cestou domu jsem dostal krece do bricha (toohle se mi uz stalo, proto jsem dneska jedl papricku po obede pekne najezeny) a nez jsem dosel ke vchodu od baraku, tak jsem malem hodil savli

Takovou tvorbu tech teplych slin v puse jsem nikdy v zivote nemel. Myslel jsem, ze to je uz tutovka.. u vchodu uz me ale nastesti cekal tchan s mlekem (zavolal jsem si o nej z mobilu). Pak jeste po trictvrte hodce me znovu rozbolelo bricho, ale to uz jsem zahnal kefirem.. No proste nekdy brzo to musim zase zopakovat:))