Dnes mi prisla tahle omacka tak jsem ji hned nalil na jazyk a nesklamala me.Dostal jsem presne to co jsem ocekaval,proste MEGAVYBORNA vec.
Cista zachovana chut Trinidad Scorpiona s jemnym podtextem uzenych chilli a lehce nakyslastou chuti po vinnem octu.No proste dnes jsem zazil "GASTRONOMICKY ORGASMUS".
Vrele doporucuji vsem chilli gurmanum co maji hubu z ocele jako ja.
Trinidad scorpion hot sauce
- Gygabite
- Stálý člen
- Reputace: 99
- Obrázky: 0
Trinidad scorpion hot sauce
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!
Re: Trinidad scorpion hot sauce
intenzivní pálivá chuť přecházející v silný rajčatovvý dozvuk.Trinidad scorpion moruga mučíto-je to český výrobek ale mezi ostatnímy omáčkami se určitě neztratí-BRAVO!
Kde se da koupit?
-
- Nový člen
- Reputace: 0
Moruga Mučíto napríklad tu, prípadne TU je zoznam kamenných obchodov.
Dneska jsem si ji také objednal a jsem zvědavý, jaká bude. Snad přes ten žár poznám i nějakou chuť 

Kufor píše:Moruga Mučíto napríklad tu, prípadne TU je zoznam kamenných obchodov.
Ja si myslim ze prvni prispevek se netykal Moruga Mucita co prodavaji seminka...
- Gygabite
- Stálý člen
- Reputace: 99
Mas recht!!!
Je to produkt Camgridge chilli farm(ted Cambridge chilli company) osobne jsem navstivil provozovatele tyhle spolesnosti a bohuzel jsem zjistil ze v Camdridge je jen administrativa a samotna farma je Manchaster-u.
AŤ PÁLÍ!!!
Je to produkt Camgridge chilli farm(ted Cambridge chilli company) osobne jsem navstivil provozovatele tyhle spolesnosti a bohuzel jsem zjistil ze v Camdridge je jen administrativa a samotna farma je Manchaster-u.
AŤ PÁLÍ!!!
Obcas si dam i neco co nepali jako treba kafe nebo caj!!!