Balkon 2015
- Vasjis
- Stálý člen
- Reputace: 490
- Obrázky: 0
Re: Balkon 2015
Jasně že co nevíc a proto bych rád co nejvíc kytek
Budeš ty papriky nechávat na podlaze? Nebo je na něco postavíš aby měli víc slunečního světla? Sháním stůl na balkon tak abych věděl jestli to má smysl
jinak kdybych mohl tak bych ten balkon narval plnej paprik, co jiného tam dělat než pěstovat
max. místo na popelník a dvě nohy 

Souhlasím s Colostomizerem, Chinensky mají 100 - 160 cm na šířku. Budeš rád když tam narveš deset kýblů 

Spocital jsem misto na 8 kyblu kdyz se koukam na tvuj balkon. Az se to behem cervence -zari rozroste, tak jeden ker zabere bez problemu minimalne 50-70cm do sirky. Spis je to i vice.
4x kybl na te dlouhe strane, 1x kybl z kazdeho boku, 2x kybl na strane jak je byt. Jeste muzes dat dve mensi na parapet pripadne.
A i tak budes rad ze nejak projdes. Varianta B bude realna tak do cervna. Pak bude muset nastoupit varianta C
4x kybl na te dlouhe strane, 1x kybl z kazdeho boku, 2x kybl na strane jak je byt. Jeste muzes dat dve mensi na parapet pripadne.
A i tak budes rad ze nejak projdes. Varianta B bude realna tak do cervna. Pak bude muset nastoupit varianta C

- Vasjis
- Stálý člen
Stůl neplánuju budu je občas točit na sluníčko a nebudou úplně u toho plechu a povytáhnu je do středu balkonu. Mám ještě balkon z druhý strany ale tam musíme mít sezení tak tam narvu aspon 3 papriky a z parapetu se nějak bojím žě to řachne jsem v 8 patře a letní bouřky když to fakt fičí nevidím jako dobrý nápad. Ještě mně napadlo co kdybych udělal 17 kytek a postupně to kosil něco na nich vyroste a pak si udělám předčasný bonchi a dám to do vnitř ?
Podle me na mene a vetsich kosatejsich sklidis rozhodne vice papricek na na osekanych kerich, kterych bude vice.
Hele uvidis sam podle toho jak se to bude rozrustat.
Hele uvidis sam podle toho jak se to bude rozrustat.
- Vasjis
- Stálý člen
Mám doma cca 30 kytek a rve mi srdce se s jakou koliv rozloučit a dát jí někomu
když sem se tu o ně tak staral nejhorším to dám k našim za barák a uvidím no táta přes tejden pryč a mamka na zahradu moc není takže to bude hodně nature pěstění budu pak dávat info o tom jak to vypadá bez udržby zasadit a čekat na déšt max zalití 1 za 2-3 týdny když jedu domu 

Ja jsem v loni zacinal na 25 kytkach a nakonec jsem taky 10 rozdal v rodine a po znamych.