Chilli-max : Sezóna 2015
Re: Chilli-max : Sezóna 2015
Toto je luxusní
Tiše závidím ...Kecám.Pěkně nahlas a nechtěj to slyšet
Kromě faktury za elektriku
Tak ať rostou 
No teda, roste ti to krásně. 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Skoro až ultradémonsky hustokrutopřísnýPedro píše:Přímo krutopřísnýColostomizer píše:Tak tohle je hodně přísný, šéfe!
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Colostomizer píše:Skoro až ultradémonsky hustokrutopřísnýPedro píše:Přímo krutopřísnýColostomizer píše:Tak tohle je hodně přísný, šéfe!
Ale no tak. Jen jsem zasadil o něco víc semínek, no a ted akorát řeším jak to ukočírovat
http://www.foto-tapety.cz
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Sazeničky rostou, ale množství už se zmenšuje ... nějaké jsem udal po známých a pár jsem odnesl do foliáku, rajčata jsou taky na letním bytě.
Stalo se mi, že jsem v té džungli jednou nebo dvakrát zapomněl zalít jednu papričku a včera jsem myslel že je KO... říkám si že to bude moje první paprička která odešla následkem sucha ... listy uplně svěšené u stonku a vypadali suše... i tak jsem jí zalil a ráno jsem koukal na svěží a vitální kytku ...jediné 2 spodní listy jsou KO.... fakt síla, jaké snesou sucho

a tady jsou čerstvě naočkované kmeny dřevokaznými houbami .. celkem mám 10 druhů ...ted ještě musím zabalit do folie a za cca 2 měsíce částečně zakopat do země ... toto množství jsem očkoval nějakých 15hodin

Stalo se mi, že jsem v té džungli jednou nebo dvakrát zapomněl zalít jednu papričku a včera jsem myslel že je KO... říkám si že to bude moje první paprička která odešla následkem sucha ... listy uplně svěšené u stonku a vypadali suše... i tak jsem jí zalil a ráno jsem koukal na svěží a vitální kytku ...jediné 2 spodní listy jsou KO.... fakt síla, jaké snesou sucho
a tady jsou čerstvě naočkované kmeny dřevokaznými houbami .. celkem mám 10 druhů ...ted ještě musím zabalit do folie a za cca 2 měsíce částečně zakopat do země ... toto množství jsem očkoval nějakých 15hodin
http://www.foto-tapety.cz
No vidíš to, to jenom potvrzuje pravidlo ze Chilli zabije drive prehnana pece než sucho 
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Já bych to opřené o ten fóliák přece jen nenechával ... smrk nesmrkchilli-max píše:
a tady jsou čerstvě naočkované kmeny dřevokaznými houbami .. celkem mám 10 druhů ...ted ještě musím zabalit do folie a za cca 2 měsíce částečně zakopat do země ... toto množství jsem očkoval nějakých 15hodin![]()
supr važně supr to bude velký palermo až budeš sklizet