Max je trošku jinej víšStill píše:To máš pěknej Vietnam a hodně tolerantní ženu,já bych letěj i z vlastního bytu

Max je trošku jinej víšStill píše:To máš pěknej Vietnam a hodně tolerantní ženu,já bych letěj i z vlastního bytu
A hlavně: "Co s tím budeš dělat?" - citace mé ženyPedro píše:Neskutečné...tohle zítra ukážu ženě...pořád mi říká, že jsem magor kolik toho mám
Noooo...přesný součet nemám (ten bude až je budu stěhovat na zahrádku), ale myslím že to bude někde kolem 300 kouskůlobo píše:Parádní prales tam jich musí být aspon 200 a více nemám pravdu ??
To je v pohodě .... já jsem magor, blázen a atd ...všude je to asi stejnéPedro píše:Neskutečné...tohle zítra ukážu ženě...pořád mi říká, že jsem magor kolik toho mám
No, tak tu zabranou místnost ještě nějak zkousává, ale když jsem navrhnul že vystěhuju její milované fialky (které má hned vedle), aby jsem měl víc místa pro papričky, tak jsem to vzdal .... radši už nebudu dráždit hada bosou nohouStill píše:To máš pěknej Vietnam a hodně tolerantní ženu,já bych letěj i z vlastního bytu
Přímo krutopřísnýColostomizer píše:Tak tohle je hodně přísný, šéfe!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host