Flash - sezóna 2015, 2016
-
- Stálý člen
- Reputace: 7
- Obrázky: 0
Re: Flash - sezóna 2015
mas to krasne, ja to mam s hustotou na m2 podobne, ale rastliny mas krajsie
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Tak jsem drastické záběry přežil a musím Ti tu plantáž velmi, ale opravdu velmi pochválit 

- Dr.Pedr
- Stálý člen
- Reputace: 159
PARÁÁÁDNÍÍ !!!!!flash píše:Pozor, následující záběry jsou drastické a neměli by je vidět děti
Týrání papriček nedostatkem prostoru, pod světlem zářivek na zemi v obýváku. To zalévání je vážně náročné.
Pokud mi papriky nezabaví ochránci rostlin, protože žijí v nevyhovujících podmínkách, tak doufám, že si ve fóliáku vzpomenou na krušné dětství
a oplatí mi to pořádnou pálivostí.

Tak jsem se dostal dnes taky domu, abych zalil školku. Prvenství co se velikosti (nikoliv výšky) týká, drží aktuálně Bhut Jolokia Yellow a v závěsu asi Trinidad Scorpion Moruga. TSM je tak trochu lopuch
. Normálně to nedělám, ale jako prevenci jsem dnes udělal postřik Rock Effectem, proto jsou listy takové lesklé.
Příští týden postavím foliák a pak už bude rozhodovat především počasí. Ve hře jsou termíny výsadby 19 nebo 26.4.
Před zmrzlými muži bude chránít elektrické topení s termostatem.
Doma zatím na parapetu dozrávají právě první tři 7POT Jonah a Habanero Red v ložnici, je letos už podruhé obalené plody. Také dozrávají první plody Cayenne Yellow, mám tedy čerstvé do tatarky
A nesmím zapomenout poděkovat za karmu
Bhut Jolokia Yellow

Trinidad Scorpion Moruga

Příští týden postavím foliák a pak už bude rozhodovat především počasí. Ve hře jsou termíny výsadby 19 nebo 26.4.
Před zmrzlými muži bude chránít elektrické topení s termostatem.
Doma zatím na parapetu dozrávají právě první tři 7POT Jonah a Habanero Red v ložnici, je letos už podruhé obalené plody. Také dozrávají první plody Cayenne Yellow, mám tedy čerstvé do tatarky

A nesmím zapomenout poděkovat za karmu

Bhut Jolokia Yellow
Trinidad Scorpion Moruga
Krásný kytky...
Hele, nechceš vyfotit ty s plody? Jen aby jsi nás navnadil....
Hele, nechceš vyfotit ty s plody? Jen aby jsi nás navnadil....
Co plody? Nová rostlinka nebo už plodila loni? 

Jo, jo, ty domácí co plodí jsou všechno loňské kytky parapetové
.
Na plody těch letošních si ještě chvíli počkám
Tak tedy loňské kytky domácí, nejsou to krasavice, žádné zimování a plody jsou tak poloviční než u těch z foliáku.
Není to nic moc, ale než budou ty venku, jsem za ně rád. Ještě jsem zapoměl na zrající Jalapenos Telica v dětském pokoji
Dozrávající 7Pot

Hotový Cayenne

Brzy bude Habanero

Na plody těch letošních si ještě chvíli počkám

Tak tedy loňské kytky domácí, nejsou to krasavice, žádné zimování a plody jsou tak poloviční než u těch z foliáku.
Není to nic moc, ale než budou ty venku, jsem za ně rád. Ještě jsem zapoměl na zrající Jalapenos Telica v dětském pokoji

Dozrávající 7Pot
Hotový Cayenne
Brzy bude Habanero
Za mne kolego paráda!
Příští zimu se mnou také nějaké budou bydlet...snad mě žena nezabije
Příští zimu se mnou také nějaké budou bydlet...snad mě žena nezabije