Od letošního února tak nějak průběžně pročítám vaše zdejší zajímavé příspěvky. Letos mě chytla pěstitelská múza, především díky chilli papričkám Proto sem se rozhodl, že zkusím nějaké ty semínka zasadit.
Vzal sem to poměrně ze široka a nějak sem nehleděl na to, jaká odrůda je vhodnější pro začátečníky, tak sem nechal vyklíčit semínka následujících odrůd (Habanero Red Savina/ Bonda Ma Jacques/White/Mustard; Naga Morich, Trinidad Scorpion Moruga, Caroline Reaper, Prairie Fire, Trinidad 7Pot, Filius Blue, Bolivian Rainbow, Thanksgiving, snad se na nic nezapomněl).
Část semínek sem nechal vyklíčit počátkem února a část počátkem března. Vzhledem k tomu, že nemám tolika zkušeností, tak mi některá semínka nevyklíčila a některé jsem zahubil tím,že sem začal brzo hnojit. Ale něco roste

Zatím jsou rostlinky v bytě pod umělým osvětlením a jakmile bude teplo,tak je dám na terasu, část do foliovníku, část nechám mimo. Chystám se vyrobit nějaké záhony a možná další menší fóliovníky. Mám totiž psa, který by mi to volně ležící jistojistě rozcupoval

Přidávám nějakou fotodokumentaci

1_
15.2.2015
21.2.2015
19.3.2015
4.3.2015 - dnes
Ať to roste
Lukáš