Takže foto
Álovo Sezona Vol.2
Re: Álovo Sezona Vol.2
Tak je to přesně dva měsíce od zasetí a vede se nám skvěle
Už jsem dělal postřik Harmonie Vápník
NÁÁÁÁDHERA
Takže foto

Takže foto
Naposledy upravil 1 dne Ála; celkem upraveno 26x.
- Jacopo.F.
- Stálý člen
- Reputace: 698
- Obrázky: 0
Teda klobouk dolů - roste Ti to parádně. Já je mám podobně veliký až po dvou měsících. 
Ahoj moc díky za pochvalu
Letos z toho mám moc dobrej pocit takže doufám že to tak pujde i nadále. Tak hodně štěstí i tobě 
Tak update: Dneska proběhlo první vyštipování květů trávil jsem u toho snad hodinu a něco :/ Tuhle práci ze všeho nejvíc nemusím
Ale co bych pro ně neudělal
A co vy v jaké jste fázi ? taky už vyštipujete o sto šest ? Mějte se fajn lidi a ať to roste !
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Štípací už asi měsíc je to opruz. ...
ja co mam rastlinky sadene v decembri , tak uz su velke poriadne (najvecsia na vysku 23 cm)
a zatial puciky nenahadzuju, len rastú do výšky a šírky ostošesť...
a zatial puciky nenahadzuju, len rastú do výšky a šírky ostošesť...
Taky mám tu největší 23cm zrovna dnes jsem jí měřil 
No parada. Nadherny kytky. Z tech multicoloru budes mit v lete duhu pro cele mesto 
Nahodou by to bylo paradni zamorit tim poradne nejaky balkonek. Lepsi nez okrasne kytky. Kdyz uz to zabira misto, alespon je co sklidit
Muj Penis pepper orange ma 26cm a sazel jsem 2.2. Ale je to nejvetsi papricka zatim, ostatni jsou vyrazne mensi.
Tady foto jako dukaz: https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bacha pouze od 18ti let.
Nahodou by to bylo paradni zamorit tim poradne nejaky balkonek. Lepsi nez okrasne kytky. Kdyz uz to zabira misto, alespon je co sklidit
Muj Penis pepper orange ma 26cm a sazel jsem 2.2. Ale je to nejvetsi papricka zatim, ostatni jsou vyrazne mensi.
Tady foto jako dukaz: https://onedrive.live.com/redir?resid=2 ... hoto%2cjpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bacha pouze od 18ti let.