Add 1. Z hora
Add 2 odpovězeno výše
Add 3 někdo nechává vyschnout vse Já jen vršek a
druhej den liju.
add 4 je dobře použít nepruhledne kelímky, kořeny mají
rády tmu a ty pak nemusíš řešit jak to je, sám
netuším mam černy plastaky.
add 5 vydrží pokud ne zapomeneš v patek nebo v
pondeli zalít.
potřebuji poradit začínam
Re: potřebuji poradit začínam
Covece ja zalevam zatim jen jednou tydne. Tim jak je nahore vrstva pisku tak se dost drzi vlhkost. A to jeste jednou tydne zatim pravidelne, ze necekam na to az budou vadnout listy. Mozna by snesly sazenice jeste vetsi interval. Sam to nechapu, ze to tak dlouho vydrzi. Pritom pod nimi je topeni.
Mozna je to tim ze v substratu je hodne perlitu, ktery drzi vodu. Mam zatim jen 6 vetsich sazenic(cca 8-20cm) a zbytek prckove.
U zalevani davam tolik aby to proteklo spodem a prebytek vyleji. Ale je to taky jak to kdo ma, nekdo ma kelimky bez der dole a ja mam male kvetinacky 0,5l.
Mozna je to tim ze v substratu je hodne perlitu, ktery drzi vodu. Mam zatim jen 6 vetsich sazenic(cca 8-20cm) a zbytek prckove.
U zalevani davam tolik aby to proteklo spodem a prebytek vyleji. Ale je to taky jak to kdo ma, nekdo ma kelimky bez der dole a ja mam male kvetinacky 0,5l.
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Hm zjevně jde o to jak moc zalivas mě to moc neprotyka zalejvam tak po 3-4 dnech. Květináče něco přes 0,75l
No me 1,5l konvicka staci na vsechny rostlinky zatim. S tim ze 6ks je vetsich, pak asi 4 malinke a zbytek pak semenacci.
Takze cca 1dcl k jedne papricce.
Takze cca 1dcl k jedne papricce.
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
U mě 5 litrova na asi 25 chinese 6 rocot již pekne a asi 40 annumek.
Zdravím a potřebuji radu. Měl sem před časem keřík papriček,vysoký cca 40 cm a plodil papričky tak 2-3 cm velké a byl víceletý,měl sem ho cca 10 let. Prosím o radu a název co to bylo za odrůdu,chtěl bych si zase pořídit.
Díky
Díky
Ahoj, podle tohodle popisu to clovek nepozna. Musel bys dodat minimalne fotky i s plody ve finalni barve a i pak je to priblizne.pepppp píše:Zdravím a potřebuji radu. Měl sem před časem keřík papriček,vysoký cca 40 cm a plodil papričky tak 2-3 cm velké a byl víceletý,měl sem ho cca 10 let. Prosím o radu a název co to bylo za odrůdu,chtěl bych si zase pořídit.
Díky
Je to stejne jako bys psal ze jsi videl modre auto, ktere jede 130km/h a ptal jsi se nas co je to za znacku

Tj meli bychom na hadani asi tak ze 5000 modelu, stejne jako je to u chilli.
Je mi to jasný,ale fotku žádnou nemam :-(
A co by si mi doporučil? Chtěl bych víceletý keřík,domu na okno,tak středně pálivý...
Díky
A co by si mi doporučil? Chtěl bych víceletý keřík,domu na okno,tak středně pálivý...
Díky