LOBO - prales 2015
Re: LOBO - prales 2015
pěkné, hezky ti to roste...nebydíš někde u Temelína nebo Dukovan, že to roste tak rychle? 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Pěkný! Jak rocota
, tak i lulinci 
Na tomto příkladě je nádherně vidět, jak se přeceňuje velikost pěstební nádoby. Pokud mají papričky skvělou péči, stačí jim fakt relativně málo ...
Dobrá práce, šéfe!

Na tomto příkladě je nádherně vidět, jak se přeceňuje velikost pěstební nádoby. Pokud mají papričky skvělou péči, stačí jim fakt relativně málo ...
Dobrá práce, šéfe!

Samozřejmě že holky půjdou do většího a to do 10L kýblů ale až na konci Dubna a pak pujdou na zasklený balkon a poz zmrzlých hurááá na zahradu. Do tě doby to musí vydržet kočky jedny 

Dnešní UPDATE formou videa, přesazování rostlin se žlutými listy a celkový pohled do mojí chilli kuchyně.
Omluvte sníženou kvalitu videa, muj telefon nedisponuje žádnou zázračnou optikou a následný komprese tomu taky nepřispěli.
https://www.youtube.com/watch?v=1Aj6-50Evm8" onclick="window.open(this.href);return false;
Omluvte sníženou kvalitu videa, muj telefon nedisponuje žádnou zázračnou optikou a následný komprese tomu taky nepřispěli.
https://www.youtube.com/watch?v=1Aj6-50Evm8" onclick="window.open(this.href);return false;
- DarthVikta
- Stálý člen
- Reputace: 784
- Obrázky: 0
Pěkný kyti, chlape
Taky se chystám příští týden přesadit do 2,7l květníčků, protože v těch stávajících je už taky pěkně těsno... Udělal bych to už tenhle vejkend, ale ještě pořád se rozhoduji mezi substrátem Rašelina s Vermikompostem, kterej jsem použil i minulý sezony a byl s nim max spokojenej, ale teď jej nemohu nikde sehnat za rozumnou cenu dopravy nebo BioBizz LightMix... Lístky zatím nežloutnou, ale i tak bych řek, že holky budou daleko spokojenější... 

Kolego já
semekám klobouk.
Krásně ti to roste...a ty plody jsou příjemné překvapení. Je vidět, že jsi nezahálel.
Jinak drenážní otvory také nedělám
, hold musíme vecpat kytky na přechodnou dobu do běžného chodu domácnosti....
Tak hodně zdaru...

Krásně ti to roste...a ty plody jsou příjemné překvapení. Je vidět, že jsi nezahálel.
Jinak drenážní otvory také nedělám

Tak hodně zdaru...
Díky borci za slova chvály. JJ nezahálel jsem a doufám že se mi to bohatě oplatí. Ted už jen to počasí