Ze zelene barvy? No chudaci kytky!
Světlé fialová je myšleno průhledný pytel do svetlefialova? V tom případě by ta barva mozna nemusela tolik vadit, mozna bude lepsi na plod nez na růst (to spis jen tipuju).. Jen by to takhle malé muselo konstantne nejak trochu vetrat, at se to neprehriva, to ti pak nemusi zaplodit vubec..
FOLIOVNÍK
Re: FOLIOVNÍK
Světle růžová - prostě ten igelit má růžovou barvu, ale je pěkně průhlednej. Samozřejmě počítám s tím, že přes den to bude otevřené a možná na noc zavírat. Přes červen až srpen možná pořád otevřené. Něco na styl stalkerovo pěstování, jen v menším. Přeci jen jsem již v 500m nad mořem.
No nevím ,ale viděl jsem na netu foliovník, kde byla použita folie s zelenou barvou. Jak se rostlinkám dařilo, to už jsem nenašel.
Tak jsem se chtěl zeptat, jak by to fungovalo s tou růžovou fólií. Nebo myslíš, že bezbarvá fólie by byla lepší?
No nevím ,ale viděl jsem na netu foliovník, kde byla použita folie s zelenou barvou. Jak se rostlinkám dařilo, to už jsem nenašel.
Tak jsem se chtěl zeptat, jak by to fungovalo s tou růžovou fólií. Nebo myslíš, že bezbarvá fólie by byla lepší?
Ahoj, mohla bych mit dotaz, jak často se vetra ve foliovniku,ktrey mam doma.????Diky
ahoj záleží podle teploty vevnitř přes léto větrám nonstop snažím se aby teplota nebyla vyšší než 30°Cdana píše:Ahoj, mohla bych mit dotaz, jak často se vetra ve foliovniku,ktrey mam doma.????Diky