FOLIOVNÍK

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
queenas
Stálý člen
Reputace: 78
Obrázky: 0

Re: FOLIOVNÍK

Příspěvekod queenas » 18 led 2015 20:32

Ze zelene barvy? No chudaci kytky!
Světlé fialová je myšleno průhledný pytel do svetlefialova? V tom případě by ta barva mozna nemusela tolik vadit, mozna bude lepsi na plod nez na růst (to spis jen tipuju).. Jen by to takhle malé muselo konstantne nejak trochu vetrat, at se to neprehriva, to ti pak nemusi zaplodit vubec..

skWor
Stálý člen
Reputace: 1

Příspěvekod skWor » 19 led 2015 11:39

Světle růžová - prostě ten igelit má růžovou barvu, ale je pěkně průhlednej. Samozřejmě počítám s tím, že přes den to bude otevřené a možná na noc zavírat. Přes červen až srpen možná pořád otevřené. Něco na styl stalkerovo pěstování, jen v menším. Přeci jen jsem již v 500m nad mořem.

No nevím ,ale viděl jsem na netu foliovník, kde byla použita folie s zelenou barvou. Jak se rostlinkám dařilo, to už jsem nenašel.

Tak jsem se chtěl zeptat, jak by to fungovalo s tou růžovou fólií. Nebo myslíš, že bezbarvá fólie by byla lepší?

dana
Nový člen
Reputace: 0

Příspěvekod dana » 06 bře 2015 12:46

Ahoj, mohla bych mit dotaz, jak často se vetra ve foliovniku,ktrey mam doma.????Diky

proki73
Moderátor
Reputace: 36

Příspěvekod proki73 » 06 bře 2015 13:44

dana píše:Ahoj, mohla bych mit dotaz, jak často se vetra ve foliovniku,ktrey mam doma.????Diky
ahoj záleží podle teploty vevnitř přes léto větrám nonstop snažím se aby teplota nebyla vyšší než 30°C

Zpět na „Začátečnický koutek“