LOBO - prales 2015
- Berry161
- Stálý člen
- Reputace: 2
- Obrázky: 0
Re: LOBO - prales 2015
ahoj lobo máš to krásný jak dlouho je máš v těch pulitrech a jakou máš zkušenost s těma kelímkama přemejšlím že bych jim koupil 1,5 l květináče zdá se mi že už růst není tak rychlej jako před 14 dny a napadlo mě jestli to není malou nádobou ale mám rostlinky menší než ty a pokud jsi zasel v listopadu tak i o dva měsíce mladší
Čus Berry,
Všechny sazeničky nejsou z Listopadu. Z listopadu je pouze 7Pot Jonah Dorset Naga a 4 rostliny Manzano Rocoto. Jinak ten zbytek vyklíčil kolem Vánoc někdy. Každopádně V těchto kelímcích je mám zhruba měsíc a plánuju je tam nechat až do té doby než půjdou do finálního prostředí. Otázkou je co to s nimi udělá. Je pravda že po přesazení se mi zdálo že tak těch 14 dní žádný posun v růstu nebyl za to tento poslední týden rostou jak zběsilý asi je to tím že je ted docela často hezky a pere na ně slunko protože je mám u okna, je jasný že kdybych je měl pořád pod lampou tak by ta JUNGLE byla už větší ale jelikož nemám nafukovací byt tak je musím už udržet v 0,5l kelímkách až do půlky Května.
Věřím že to bude stačit, Ono u toho okna to tolik neleze, záleží na počasí. Co se týče kořenového systému je vidětže tam mají místa ješte relativně dost take zatim to neřešim a nestresuju.
Všechny sazeničky nejsou z Listopadu. Z listopadu je pouze 7Pot Jonah Dorset Naga a 4 rostliny Manzano Rocoto. Jinak ten zbytek vyklíčil kolem Vánoc někdy. Každopádně V těchto kelímcích je mám zhruba měsíc a plánuju je tam nechat až do té doby než půjdou do finálního prostředí. Otázkou je co to s nimi udělá. Je pravda že po přesazení se mi zdálo že tak těch 14 dní žádný posun v růstu nebyl za to tento poslední týden rostou jak zběsilý asi je to tím že je ted docela často hezky a pere na ně slunko protože je mám u okna, je jasný že kdybych je měl pořád pod lampou tak by ta JUNGLE byla už větší ale jelikož nemám nafukovací byt tak je musím už udržet v 0,5l kelímkách až do půlky Května.
Věřím že to bude stačit, Ono u toho okna to tolik neleze, záleží na počasí. Co se týče kořenového systému je vidětže tam mají místa ješte relativně dost take zatim to neřešim a nestresuju.

- Berry161
- Stálý člen
no jo chápal bych 14 dní po přesazení ale mě 14 dní jeli super a ted 14 mi nepřijdou tak akční a to jsou jen ve skříni uvidím po výkendu v práci po 3 dnech kdy ty mimina neuvidím snad bude vidět posun
Naposledy upravil 1 dne Berry161; celkem upraveno 27x.
Myslím ze to moc hrotis. Kazda rostlina ma období kdy roste víc a pak období kdy min, samozřejmě pokud ji budeš dopovat hnojivem na růst tak pojede jak das. Ale jak říkám ja třeba davam zatím pouze lignohumat, což není žádnej booster a staci jim to. Je třeba si uvědomit ze do Května daleko a do té doby budeš mít taky prales tomu ver. Já budu pořádně hnojit až od toho Května, Fishmix, Biobloom a Guano a ke kořenům granulovany konsky hnuj 

- Berry161
- Stálý člen
máš pravdu jsem megaloman a protože jim dávám haeven a biogrow (samozřejmě je ale necpu plnou várkou ale minimem ) tak čekám i prales a už jsem se i smířil s tím že až se nevejdou do těch dvou skříní tak vyklidím půl pokoje a do foliáků půjdou už velký už jsem i zvažoval 80 5 litrovejch kýblů a půl pokoje je jejich

- wlasta1
- Stálý člen
- Reputace: 266
S těma kýblema by mne žena vyhodila...Berry161 píše:máš pravdu jsem megaloman a protože jim dávám haeven a biogrow (samozřejmě je ale necpu plnou várkou ale minimem ) tak čekám i prales a už jsem se i smířil s tím že až se nevejdou do těch dvou skříní tak vyklidím půl pokoje a do foliáků půjdou už velký už jsem i zvažoval 80 5 litrovejch kýblů a půl pokoje je jejich![]()

Zatím jsem obsadil všechny okna plus stůl v dětském pokoji a přemýšlím co bude dál

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Takže přišel moment rozhodnout se, kdo půjde z domu ...