Ty rostlinky jsou na pohled naprosto parádní a vypadají, že se jim sakra daří!

v té první části tj. ta horní je přes den 20 a v noci 15 stupňů v té je těch 30 vzrostlých rostlin jolokie orange a purple a jamajky plus rozjíždějící se kukulkany a goldeny  dole je kde jsou anumky a rajčata  je v noci cca 18 a přes den cca 23 potřeboval bych tam vyřešit 2 malé větráky sání a výdech je tam zbytečně teplo ale najednu stranu jsem rád sangria ornamental větví od prvního patra i když  asi to nebude teplem však  jalapeňa maj cca 1-2 cm mezi patrama což teplem zase bude
   v té první části tj. ta horní je přes den 20 a v noci 15 stupňů v té je těch 30 vzrostlých rostlin jolokie orange a purple a jamajky plus rozjíždějící se kukulkany a goldeny  dole je kde jsou anumky a rajčata  je v noci cca 18 a přes den cca 23 potřeboval bych tam vyřešit 2 malé větráky sání a výdech je tam zbytečně teplo ale najednu stranu jsem rád sangria ornamental větví od prvního patra i když  asi to nebude teplem však  jalapeňa maj cca 1-2 cm mezi patrama což teplem zase bude

je to takové skladiště a moje herna mám tam herní koutek pěstitelský koutek to víš když se z garsonky přestěhuješ do 3 plus 1 tak ti stačí porád 2 plus 1
   je to takové skladiště a moje herna mám tam herní koutek pěstitelský koutek to víš když se z garsonky přestěhuješ do 3 plus 1 tak ti stačí porád 2 plus 1   doufám že ten pokoj zůstane dlouho nevyužitej ( vlastně už využitej je ale aby rodinka nenašla důležitější využití ) a ještě je v něm balkon
  doufám že ten pokoj zůstane dlouho nevyužitej ( vlastně už využitej je ale aby rodinka nenašla důležitější využití ) a ještě je v něm balkon  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti