Stromeček Scorpion Moruga

Ptejte se na dotazy ohledně rostlin a plodů
Gorgo
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Stromeček Scorpion Moruga

Příspěvekod Gorgo » 11 led 2015 23:42

Zdravim, píšu sem po hodně dlouhé době,
před pár dny mi dorostla druhá sklizeň Scorpion Morugy ze stromečku.Cchtěl jsem se zeptat jestli byste tenhle stromeček(fotka připojena) nechali ještě teď přes léto a zkusili jestli bude plodit nebo byste začali pěstovat jinej a nechali vyrůst? popř jestli by vůbec tenhle přežil nebo plodil pokud s tim máte někdo zkušenost
Díky
20848
(ano kmen je vyztužen čínskejma jídleníma hůlkama a stahovacíma páskama - domácí kutil :-D)

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Re: Stromeček Scorpion Moruga

Příspěvekod Dr.Pedr » 12 led 2015 09:41

Gorgo píše:Zdravim, píšu sem po hodně dlouhé době,
před pár dny mi dorostla druhá sklizeň Scorpion Morugy ze stromečku.Cchtěl jsem se zeptat jestli byste tenhle stromeček(fotka připojena) nechali ještě teď přes léto a zkusili jestli bude plodit nebo byste začali pěstovat jinej a nechali vyrůst? popř jestli by vůbec tenhle přežil nebo plodil pokud s tim máte někdo zkušenost
Díky
20848
(ano kmen je vyztužen čínskejma jídleníma hůlkama a stahovacíma páskama - domácí kutil :-D)
Zdar kámo ...pokud ,,stromečku,, dopřeješ dostatečnou péči - bude se chovat jako opravdový stromek :thumbup:
PS:mám doma 3 a 4 leté chilli kytky a zatím pořád plodí (občas to chce zastřihnout ..přesadit do nové zeminy atd..) - pozor na nízké teploty (pod 10C) a na změnu stanoviště (ostré slunce atd..) .

Gorgo
Nový člen

Příspěvekod Gorgo » 12 led 2015 10:05

ok díky, já jsem právě nevěděl jestli to vydrží, nemám s tim ještě zkušenosti a všechny kytky mi umřeli až na tuhle morugu tak bych jí chtěl nechat když už jsem se naučil jak ji zalejvat :-D 3 a 4 roky to už je pěkný no, já s tim začal minulej rok tak se ještě učim. Jsem rád že člověk co tomu rozumí nebydlí ani 20 km ode mě :-D

Dr.Pedr
Stálý člen

Příspěvekod Dr.Pedr » 12 led 2015 12:06

Gorgo píše:ok díky, já jsem právě nevěděl jestli to vydrží, nemám s tim ještě zkušenosti a všechny kytky mi umřeli až na tuhle morugu tak bych jí chtěl nechat když už jsem se naučil jak ji zalejvat :-D 3 a 4 roky to už je pěkný no, já s tim začal minulej rok tak se ještě učim. Jsem rád že člověk co tomu rozumí nebydlí ani 20 km ode mě :-D
:thumbup: A z kama si ..?

Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169

Příspěvekod Colostomizer » 12 led 2015 12:14

Dr.Pedr píše:
Gorgo píše:ok díky, já jsem právě nevěděl jestli to vydrží, nemám s tim ještě zkušenosti a všechny kytky mi umřeli až na tuhle morugu tak bych jí chtěl nechat když už jsem se naučil jak ji zalejvat :-D 3 a 4 roky to už je pěkný no, já s tim začal minulej rok tak se ještě učim. Jsem rád že člověk co tomu rozumí nebydlí ani 20 km ode mě :-D
Z kama? Copak takhle se mluví u Kolína? :)

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Dr.Pedr
Stálý člen

Příspěvekod Dr.Pedr » 12 led 2015 12:25

Colostomizer píše:
Dr.Pedr píše:
Z kama? Copak takhle se mluví u Kolína? :)
áále pokus o vtip :thumbup: u nás v Polabí je to samá naplavenina od Moraváka až po Vietnamce :thumbup: :thumbup:

Gorgo
Nový člen

Příspěvekod Gorgo » 12 led 2015 13:18

Dr.Pedr píše:
z čáslavi :-D to je co by kamenem dohodil a zbytek za půl dne pěšky došel :-D

Colostomizer
Stálý člen
Reputace: 169

Příspěvekod Colostomizer » 12 led 2015 13:26

Občas jezdím vlakem přes Kolín a Čáslav ... Jednou k vám podniknu inspekční cestu, chlapci :D

Tady je Colostomizerovo ... 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Zpět na „Otázky týkající se rostlin a plodů“