tak to máš pravdu já mám taky letos poprvé rocota ve třech provedeních tak uvidíme jak to půjdelobo píše:Taky tě zdravím kolego a přeji at se daříJinak Rocoťáků je nás letos tady hodně tak to byblo aby jsme dohromady nevymysleli jak na ně

tak to máš pravdu já mám taky letos poprvé rocota ve třech provedeních tak uvidíme jak to půjdelobo píše:Taky tě zdravím kolego a přeji at se daříJinak Rocoťáků je nás letos tady hodně tak to byblo aby jsme dohromady nevymysleli jak na ně
Nemají šanci nás pokořitproki73 píše:tak to máš pravdu já mám taky letos poprvé rocota ve třech provedeních tak uvidíme jak to půjdelobo píše:Taky tě zdravím kolego a přeji at se daříJinak Rocoťáků je nás letos tady hodně tak to byblo aby jsme dohromady nevymysleli jak na ně
wlasta1 píše:díky za přijetí. A co se týče habanera, tak jsem si myslel, že TSM je momentálně víc populárnější... Ale jak vidím habanero má pořád dost svých fandů
Ani v nejmenším. Jdi do tohoJacopo.F. píše:Zdravím, tož koukám, že s tím nápadem na Rocoto red jsem nebyl zdaleka sám.Jenže já je ještě nestihl dát ani klíčit.
Není už pozdě???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti