Foto je 11 dní po výsevu.
Fénixova džunglě
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Re: Fénixova džunglě
Zalévej už opatrně, přijde mi, že ty jiffy máš moc nacucaný ...
Jen pro info, asi uz to taky tak nekdo dela ale prijde mi rychlejsi si udelat seznam druhu v textaku, excelu atp a podle cisla radku dat jiffynam, kvetinacum, sazenicim atd pouze cisla. (u jiffyn staci mit rastr treba na ctvereckovany papir s cisly pokud s nimi clovek nehybe do presazeni
)
Je to ulehceni prace. Sice to nevypada na fotkach tak efektne, ale nekomu se to treba muze hodit
Kdyz pak ma clovek pozdeji na stitkach cisla, tak pristi sezonu jen poresi co bude jake cislo za druh a nemusi se s nicim vypisovat
Muze pouzit stare stitky, plastove pribory atd...podle toho kdo jak je zvykly znacit
Ale klido at to ma jak kdo chce, tohle je jen tip.

Je to ulehceni prace. Sice to nevypada na fotkach tak efektne, ale nekomu se to treba muze hodit

Kdyz pak ma clovek pozdeji na stitkach cisla, tak pristi sezonu jen poresi co bude jake cislo za druh a nemusi se s nicim vypisovat

Muze pouzit stare stitky, plastove pribory atd...podle toho kdo jak je zvykly znacit

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
Jo jo, taky mám podle velikosti sadbovačů udělaný rastr 3x4 v ExceluMartinS píše:Jen pro info, asi uz to taky tak nekdo dela ale prijde mi rychlejsi si udelat seznam druhu v textaku, excelu atp a podle cisla radku dat jiffynam, kvetinacum, sazenicim atd pouze cisla. (u jiffyn staci mit rastr treba na ctvereckovany papir s cisly pokud s nimi clovek nehybe do presazeni)