Ahojte, ja som dnes dal naklicit semiacka chilli papriciek. Zatial to je len 13 druhov po 2 semiacka, nakolko este nemam vyriesene hlavne stanovisko na sadenicky

...dal som zatial naklicit podstate chilli, ktorych palivost je nad 1 milion SHU, ak osu 7 Pot /rôzne/ az po Trinidat Scorpion Moruga Red...tych mega palivych dalsiu sezonu nechcem tolko / aj ked bude podstatne viac druhov/. Tento rok sa chcem zamerat na jalapena, J.E. Parker, Poblano, cize papricky ktore dokaze zjest aj clovek tzv. NORMÁLNY

....zahradu mam pripravenu na sezonu 2015, na jar este roznosim poslednu kopu kompostu, ktora este zreje

...dvor som tize pripravil na pestovanie chilli nakolko stavebny material sa spotreboval viac menej do poslednych kuskov tehal, zamkovej dlazby....uz som zarezervoval aj zahradu priatelkynej babky a jej strýka, a aby som nezabudol tak som si na nasom poli vymeral kusok na par chilli, aby som mohol co najviac zabezpecit cistotu semiacok na dalsiu sezonu....a tiez ako tento rok cistotu zabezpecim metodou lepenia a oddelenia druhov na semienka do samotnych minifoliakov....
Totou cestou sa chcem podakovat za chilli semienka kazdemu, kto somnou tento rok povymienal svoje cerstve plody, alebo uz samotne semienka
Nech sa darí v sezóne 2015