Děkuji všem za uznání potěší to
A máte pravdu ta druhá půlka se sekla. Pravděpodobně chyba při noverzi videa, o víknedu to uploadnu znovu
Jinak v té druhé části jsem se zminoval, že jsem se v týdnu trochu připravoval konzumací Caroliny Reaper, během čtyř dnů jsem jí snědl prakticky celou a také každý den dostatečný přísun ultrapálivých chilli omáček dělaných z jolokií a TMS který jsem dostal od TOMA tuším. Takže asi proto sjem to v puse tak dobře snášel, kdybych celý týden neměl v puse nic přes milion tak bych to asi tak dobře nezvládnul
Každopádně přípravu jsem se snažil udělat poctivě, byli uzeniny byl i smetanový jogurt atd ... Je pravda že tento základ mi pomohl při konzumaci, protože při té nebyl se žaludkem problém.
Ten nasatal až po té hodině, asi se základ posunul dále do trakčníku a peklo v břiše mohlo propuknout.
Bohužel mě zklamala i 40%smetana deluxe, kterou jsem vypil tak třičtvrtě a zabrala až po dlouhých 10ti minutách utrpení, takže příště až budu někdy konzumovat tuhle papričku tak si dám jenom čtvrtku třeba, vono to bude taky pálit a žaludek bude v klidu
Každopádně doporučuji všem ochutnat, ta chuť je taky úplně něco jinýho než co jsem doted ochutnal.
Já tam cítil chuť květin a koření, brutální pal na horním patře a kořenu jazyka
Vypadá hodně podobně jako Jolokia ale vůbec tak nechutná .....