Zdenálovo chilli
Re: Zdenálovo chilli
Nejen krásné papričky, ale i ryby parádní...fakt super. Tomu říkám relax 

tak to je bomba taky bi se mi to líbilo ale na místo toho máme kolem barábu same skalky a bordely ktere se furt zastřihavat prostě na hlavu ale jen by mě zajímalo jak je zazimuješ máš nějakou vnitřní nádrž nebo to jezírko je tak hluboké?
Díky,ano mám zimoviště cca 5 kubíků
.. ale muzou byt pres zimu i v jezirku,ale v tom pripade nezerou,a pokud sou to mlade ryby,tak je lepší jim protahnout období,kdy žerou,tím pádem rostou i přes zimu .... 

to máš pro ně rovnou krytej baren ne 

Trošku otázečka zpětně na Habaněro White. Přijdou mi na fotečce takové lehce nažloutlé. Mám je teď asi takové a když jsem je cca minulý týden testoval na chuť tak mi přišlo ,že ještě nejsou správně zralé,protože vůbec nepálili.Jak moc doběla se teda má trhat? Protože na prvním obrázku na semínka-chilli jsou krásně bílé plody na rostlině.Tak jsem původně myslel že to je finální barva po dozrání. Poradí někdo?
tak me teda pálí fest
a to i nezralé ... ja je otrhal v teto podobe co vidis. Chuťově jsou perfektní 

a nemáš to náhodou haba lemon?Fénix píše:Trošku otázečka zpětně na Habaněro White. Přijdou mi na fotečce takové lehce nažloutlé. Mám je teď asi takové a když jsem je cca minulý týden testoval na chuť tak mi přišlo ,že ještě nejsou správně zralé,protože vůbec nepálili.Jak moc doběla se teda má trhat? Protože na prvním obrázku na semínka-chilli jsou krásně bílé plody na rostlině.Tak jsem původně myslel že to je finální barva po dozrání. Poradí někdo?