Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zde se zatracuje anebo velebí počasí ...
To počasí je děsný. Přestože mám ve folijovníku drenáž, tak v uličce mi stojí voda, co odteče, to z okolí přiteče /půda je už nasycená a další vodu nepobere/. Jestli deště nepřestanou, tak se mi kytky budou topit. Listy zatím nežloutnou, ale to je hned a potom už není návratu.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo tohle počasí je prostě na hlavu postavený.... ted si jen velebím, že jsem si ve foliáku udělal zvýšené záhony
I tak jsem už 10dní nezaléval a papriky jsou stále v pohodě
Jen to zrání je pomalé.

Jen to zrání je pomalé.

http://www.foto-tapety.cz
Já nezalívám už měsíc... 

-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
pouziti-osvetleni/zdroje-svetla-ktery-v ... tml#p21550" onclick="window.open(this.href);return false;
tady je ten štěrbiňák, v práci jen najít odpovídající tvrdý papír co proleze tiskárnou...
tady je ten štěrbiňák, v práci jen najít odpovídající tvrdý papír co proleze tiskárnou...
vytisknu na samolepku a nalepím na karton ....díky 

-
- Stálý člen
- Reputace: 4
Ja som vo foliaku trosku polial /tak za 2 krhle/
aj napriek tomu, ze 3 dni už prši...ale vo foliaku je zem ajtak uplne suchá do hlbky 25-30 cm aj hlbšie.....jedine na krajoch presla vlhkosť...dufam ze zajtra sa vycasi ako slubovali pri prepovedi....
teda aspon keby neprsalo a nefukal vietor....teplota by nebola az tak hrozna..vo foliaku bude tak ci tak teplejsie ak ovonku, len nech sa ukaze to slniecko
....lebo takto asi ani polovica plodvo nedozreje....Kedy ste najneskor oberali plody, resp. kedy ste realizovali posledny zber???

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2594
- Kontaktovat uživatele:
Poslední plody oberu těsně před příchodem mrazů /jestli mně opět nezaskočí
/.

Vzhledem k tomu ze v tematu o zazimovani uz nekolik mesicu nikdo nereaguje, tak se zeptam zde. Kdy dat rostliny dovnitr?
Kdyz bude treba teplota venku klesat v noci k 5°C ? Abych mel jistotu a rezervu ze neprojdou mrazem. Take mi zrejme pri tomhle pocasi vse nedozraje, ale nemam moznost pouzit vnitrni parapet na jih, pouze na vychod a na sever. Takze je chci mit venku na balkone co nejdele.
Kdyz bude treba teplota venku klesat v noci k 5°C ? Abych mel jistotu a rezervu ze neprojdou mrazem. Take mi zrejme pri tomhle pocasi vse nedozraje, ale nemam moznost pouzit vnitrni parapet na jih, pouze na vychod a na sever. Takze je chci mit venku na balkone co nejdele.