Dotaz uplně na vše:
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2598
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dotaz uplně na vše:
Klidně přihnoj, déšť ti spolehlivě vyplaví z hvětníků živiny i mikropvky.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Chopil ses toho parádně, za takové keříky by se nestyděl ani zkušený pěstovatel !
Jen tak dál.

Díky... Mám nějaké drobnější zkušenosti s podobnou rostlinou, na kterou se taky používají hnojky na "papriky a rajčata"Filichilli píše:Chopil ses toho parádně, za takové keříky by se nestyděl ani zkušený pěstovatel !Jen tak dál.

Mas to nadherny. Ja taky pestuji letos poprve, ale tolik papricek nemam. Ze bych pristi rok na balkone dal papricky i tam kde jsou primo pod nebem? Nejak jsem ted nemel odvahu. Cast byla ve foliovniku a cast na parapete a pod nim tam kde primo neprsi. Praire Fire mam v planu pestovat pristi rok. Co se tyce kvetinacu mam ted po prvnim pestovani jasno. Je to fakt ze cim vetsi tim vetsi rostlina a vice plodu. Ve 4l mam mhohem mensi nez v 6,5l i kdyz se jedna o stejny druh. Na pristi rok mam pripravene uz zednicke kyble
a ty 4l pouziju jen na male okrasne. Do jakeho mesice jsi strihal kvety? Pokud jsi to tedy strihal aby to vyrostlo vice.

Stříhal květy? Ehm.... 
Já jsem to zasadil, zaléval, hnojil, změnil hnojivo na květové a teďka už jenom uždibuju. Taktika "nejhorší sedlák má největší brambory" ;-)

Já jsem to zasadil, zaléval, hnojil, změnil hnojivo na květové a teďka už jenom uždibuju. Taktika "nejhorší sedlák má největší brambory" ;-)