Problémy s listy chilli paprik
Re: Problémy s listy chilli paprik
Myslel jsem si to podle tvaru te potvory, co třeba BioOl? Píšou, že je to na ně.
- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
- Obrázky: 0
S tím nemám zkušenost ... možná kolegové?
Mám ho tu zrovna ve skrini tak to zkusim, pisou to na nem, tak to treba pomuze
pak kdyztak zkusim resit nejaky jiny. Ale pokud s nim ma nekdo zkusenosti, vuci trasnenkam tak sem s tim.

- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Záleží taky na jaké množství rostlin to budeš aplikovat. Třeba u sebe ve foliáku bych Biool nechtěl používat...listy se musí dokonale smáčet jak zvrchu tak zespodu ... to bych tam byl týden. Třeba mospilan je systémový postřik....dostane se do rostliny a koluje v ní...mrchy jej nasajou a chcípnou. S třásněnkama jsem už bojoval, jsou fakt odolný...bacha na ně.
http://www.foto-tapety.cz
Je to par rostlin co mam doma, necela desitka. Nejsem si jisty jestli je mospilan vhodny takhle do bytu, strikal bych to na okne
ani v jednom skleniku to nemam, pouze ty domaci jsou trochu napadeny. Postrikal jsem to odpoledne tim BioOLem i zespoda listu atd. tak uvidim 

Tohle mi spáslo už tři květiny a další jsou načatý. Zítra to fouknu mospilanem. Původně jsem si myslel, že by to mohla být houba. Taky děkuju 

Je to pekny svinstvo, plody se uplne zastavily, rostliny prestaly kvest
co myslite ten mospilan vs. indoor? Neotravim se? 

- Colostomizer
- Stálý člen
- Reputace: 169
Rozhodně se neotrávíš, pokud s tím nebudeš strašit hodinu, cíleně to inhalovat nebo se tím polévat
Jestli jsou ale papríčky dnes postříkané Bioolem, tak je nech pár dní vydechnout.

Jestli jsou ale papríčky dnes postříkané Bioolem, tak je nech pár dní vydechnout.