gandalf 2014
Re: gandalf 2014
Taky pěkná plantáž 

-
- Stálý člen
- Reputace: 3466
- Obrázky: 0

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Jj, od Haba, přes různé 7pot, Jamajské, až po TS, Naga Viper ...... Uvidíme, co to dá. A pochopitelně ty moje "obří".
- Maxim
- Stálý člen
- Reputace: 73
Ahoj Gandalfe
krasne ti to roste zahradniku!
Letos jsem daval klicit seminka od tebe, klicivost i po letech vynikajici! Takze mam jednu Bishops crown, velkou jako strom a mraky plodu, zatim tedy zelenych. Jamajky mam dve, rostou pekne a taky uz maj plody. Pak jsem daval Habanera a ty mi moc nejdou. Vsechno to mam venku a na ty haba byla v noci zima si myslim.
Krom papricek od tebe mam samozrejme i svoje favoritky, hlavne Thai orange a Hamika sladkeho. Si vzdycky vzpomenu na Hamiho, kam se asi proexperimentoval?
Tak at ti to roste a papricky at jsou obří!
Zdar

krasne ti to roste zahradniku!
Letos jsem daval klicit seminka od tebe, klicivost i po letech vynikajici! Takze mam jednu Bishops crown, velkou jako strom a mraky plodu, zatim tedy zelenych. Jamajky mam dve, rostou pekne a taky uz maj plody. Pak jsem daval Habanera a ty mi moc nejdou. Vsechno to mam venku a na ty haba byla v noci zima si myslim.
Krom papricek od tebe mam samozrejme i svoje favoritky, hlavne Thai orange a Hamika sladkeho. Si vzdycky vzpomenu na Hamiho, kam se asi proexperimentoval?
Tak at ti to roste a papricky at jsou obří!
Zdar
O
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Díky, přeji ti bohatou úrodu. Ty teplé noci s kytkama dělají zázraky. Rostou jako o závod.
Ahoj. Jak se jmenuje ta druhá na poslední sadě fotek ? Díky