gandalf 2014
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: gandalf 2014
Jen kdyby bylo teplo a slunečno.
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Kontaktovat uživatele:
Krásný velký papričky. Jo jo s tím počasím to asi tak cítíme všichni :-(
http://www.foto-tapety.cz
- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
krása.... já potřebuju ještě tak 2 týdny...na další sklizeň
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
2 tádny slunce by bodlo. V posldeních dnech jsem měl strach z chladu. Venklu mi pomrzly cukety, patizóny, Hokaido i některé druhy chilli, které jsem už nemohl před nočním chladem zakrýt. To podzimní počasí je rok od roku horší /on vlastně nestál za nic celej letošní rok/.
To jsi me trosku vydesil. Chci jeste nechat chvili kytky na balkone, ale v patem patre v Praze by prizemni mraziky snad hrozit nemely ted si myslim.
Koukal jsem na dlouhodobou predpoved a pokud nekeca, tak do konce rijna by to jeste mohlo byt bezpecne. Uvidime no.
Koukal jsem na dlouhodobou predpoved a pokud nekeca, tak do konce rijna by to jeste mohlo byt bezpecne. Uvidime no.
Na rocota bych potřeboval týdny 3. Na rozdíl od jižních Čech u nás na jižní Moravě bylo včera k ráno u země asi -1°C a dýně i papriky to venku zatím přežily.gandalf píše:2 tádny slunce by bodlo. V posldeních dnech jsem měl strach z chladu. Venklu mi pomrzly cukety, patizóny, Hokaido i některé druhy chilli, které jsem už nemohl před nočním chladem zakrýt. To podzimní počasí je rok od roku horší /on vlastně nestál za nic celej letošní rok/.
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
To u nás ve středních čechách ve výšce 380m.n.m bylo včera ráno v 7:00 hod -2,1°C ale kupodivu to cukety, dýně, fazole atd. vydrželi. Když jsem ráno viděl listy dýní zmrzlé na kost, tak jsem si říkal že jsou KO....a ono ne 

http://www.foto-tapety.cz