Chilli????

Ptejte se na dotazy ohledně rostlin a plodů
zasetenradecek
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: Chilli????

Příspěvekod zasetenradecek » 30 čer 2014 20:53

KutyChillus píše:
zasetenradecek píše:
KutyChillus píše:Jde to vidět souvisí to.. Ten napsal THAI chilli a ty říkáš u Vietnamce .. :)) Super hlavně ,že jsi to dopátral:) THAI a Vietnamec :D

psal jsem, že víc hlav, víc ví. Proto jsem to hodil sem na forum, abych získal co možná nejvíce názorů na danou věc. Nepsal jsem, že jsem to dopátral. Ve vší slušnosti jsem se jen zeptal, co by to mohlo být za papričku...
Ale stejně děkuji :-)
Jasné no.. Já to nějak tak projedu a mrknu se popř. ti skusím najít druh stejně nemám večer co dělat až na to ,že pár dnů zpátky čtu furt fórum a různé nápady a nové věci s chilli :)

V pohodě. Moc díky. Radek

KutyChillus
Stálý člen

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 20:55

Nemáš vůbec zač. Od toho je přeci fórum u mě to též začne .. Akorát né ohledně odrůdy. Ale s problémama ohledně listů , plodů.. Nechci to přivolat teda.. zatím sem rád ,že se to drží a žádný problém sem neměl :) Takže asi tak. Měj se prozatím čauvec :) Kuty

KutyChillus
Stálý člen

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 20:55

Nemáš vůbec zač. Od toho je přeci fórum u mě to též začne .. Akorát né ohledně odrůdy. Ale s problémama ohledně listů , plodů.. Nechci to přivolat teda.. zatím sem rád ,že se to drží a žádný problém sem neměl :) Takže asi tak. Měj se prozatím čauvec :) Kuty

Baron z Žop
Stálý člen
Reputace: 3469

Příspěvekod Baron z Žop » 30 čer 2014 21:53

:tiphat: vloni sem měl přesně takový plody Rawitu max dlouhý 6-7cm ve skleníku pěstovaný a na semínkách je uváděný až 10cm. Jinak rostlina byla skoro metr vysoká. Tož tak...

zasetenradecek
Nový člen

Příspěvekod zasetenradecek » 30 čer 2014 22:32

Baron z Žop píše::tiphat: vloni sem měl přesně takový plody Rawitu max dlouhý 6-7cm ve skleníku pěstovaný a na semínkách je uváděný až 10cm. Jinak rostlina byla skoro metr vysoká. Tož tak...

Díky za info. Je to asi zatím nejlepší odhad. Díky

KutyChillus
Stálý člen

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 23:09

Baron z Žop píše::tiphat: vloni sem měl přesně takový plody Rawitu max dlouhý 6-7cm ve skleníku pěstovaný a na semínkách je uváděný až 10cm. Jinak rostlina byla skoro metr vysoká. Tož tak...
Přesně teď v tento čas sem se na ten Rawit díval :D To snad ne:DD

Zpět na „Otázky týkající se rostlin a plodů“