Poradí někdo o jakou chilli se jedná. Moc všem znovu děkuji za radu. Radek

Mohu se zeptat jak jsi to zjistil?Dr.Pedr píše:Thai chilli
Jj. To jsem udělal jako první, ale nic úplně stejného mi nepadlo do oka. Dal jsem v pléno, protože víc hlav, víc víKutyChillus píše:Ahoj , omrkni e-shop ,který patří zde majiteli tohoto fóra určitě se něco podobat bude a určitě najdeš + - svou odrůdu viz. odkaz http://www.seminka-chilli.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
KutyChillus píše:Jde to vidět souvisí to.. Ten napsal THAI chilli a ty říkáš u Vietnamce ..) Super hlavně ,že jsi to dopátral:) THAI a Vietnamec
Jasné no.. Já to nějak tak projedu a mrknu se popř. ti skusím najít druh stejně nemám večer co dělat až na to ,že pár dnů zpátky čtu furt fórum a různé nápady a nové věci s chillizasetenradecek píše:KutyChillus píše:Jde to vidět souvisí to.. Ten napsal THAI chilli a ty říkáš u Vietnamce ..) Super hlavně ,že jsi to dopátral:) THAI a Vietnamec
psal jsem, že víc hlav, víc ví. Proto jsem to hodil sem na forum, abych získal co možná nejvíce názorů na danou věc. Nepsal jsem, že jsem to dopátral. Ve vší slušnosti jsem se jen zeptal, co by to mohlo být za papričku...
Ale stejně děkuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů