Chilli????

Ptejte se na dotazy ohledně rostlin a plodů
zasetenradecek
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Chilli????

Příspěvekod zasetenradecek » 30 čer 2014 17:59

Ještě jednou ahoj. Tohle vyrostlo ze semínek co jsem dostal od kámoše. Chilli papričky jsou dlouhé do 6cm, pálí odhaduji 5-6 více než kajensý pepř z předešlého dotazu viz foto.
Poradí někdo o jakou chilli se jedná. Moc všem znovu děkuji za radu. Radek
Obrázek

KutyChillus
Stálý člen

Re: Chilli????

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 18:24

Ahoj , omrkni e-shop ,který patří zde majiteli tohoto fóra určitě se něco podobat bude a určitě najdeš + - svou odrůdu viz. odkaz http://www.seminka-chilli.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dr.Pedr
Stálý člen
Reputace: 159

Příspěvekod Dr.Pedr » 30 čer 2014 18:27

Thai chilli

KutyChillus
Stálý člen

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 18:33

Dr.Pedr píše:Thai chilli
Mohu se zeptat jak jsi to zjistil? :))

Jinak na takovéhle otázky odrůd apod. se ptej zde je na to přesně vytvořený topic: viewforum.php?f=79" onclick="window.open(this.href);return false;

zasetenradecek
Nový člen

Příspěvekod zasetenradecek » 30 čer 2014 18:43

KutyChillus píše:Ahoj , omrkni e-shop ,který patří zde majiteli tohoto fóra určitě se něco podobat bude a určitě najdeš + - svou odrůdu viz. odkaz http://www.seminka-chilli.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jj. To jsem udělal jako první, ale nic úplně stejného mi nepadlo do oka. Dal jsem v pléno, protože víc hlav, víc ví :-).

-- 30 čer 2014 18:46 --

Volal jsem kámoše a ten mi řekl, že cilli papričky kupuje u vietnamce běžně za cca 30kč sáček cca 150-250g.
Mají je prý běžně

KutyChillus
Stálý člen

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 18:48

Jde to vidět souvisí to.. Ten napsal THAI chilli a ty říkáš u Vietnamce .. :)) Super hlavně ,že jsi to dopátral:) THAI a Vietnamec :D

zasetenradecek
Nový člen

Příspěvekod zasetenradecek » 30 čer 2014 19:05

KutyChillus píše:Jde to vidět souvisí to.. Ten napsal THAI chilli a ty říkáš u Vietnamce .. :)) Super hlavně ,že jsi to dopátral:) THAI a Vietnamec :D

psal jsem, že víc hlav, víc ví. Proto jsem to hodil sem na forum, abych získal co možná nejvíce názorů na danou věc. Nepsal jsem, že jsem to dopátral. Ve vší slušnosti jsem se jen zeptal, co by to mohlo být za papričku...
Ale stejně děkuji :-)

KutyChillus
Stálý člen

Příspěvekod KutyChillus » 30 čer 2014 20:51

zasetenradecek píše:
KutyChillus píše:Jde to vidět souvisí to.. Ten napsal THAI chilli a ty říkáš u Vietnamce .. :)) Super hlavně ,že jsi to dopátral:) THAI a Vietnamec :D

psal jsem, že víc hlav, víc ví. Proto jsem to hodil sem na forum, abych získal co možná nejvíce názorů na danou věc. Nepsal jsem, že jsem to dopátral. Ve vší slušnosti jsem se jen zeptal, co by to mohlo být za papričku...
Ale stejně děkuji :-)
Jasné no.. Já to nějak tak projedu a mrknu se popř. ti skusím najít druh stejně nemám večer co dělat až na to ,že pár dnů zpátky čtu furt fórum a různé nápady a nové věci s chilli :)

Zpět na „Otázky týkající se rostlin a plodů“