velikost rostlinek
- vavy.p
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
velikost rostlinek
Zdravim, furt se mi zdalo ze vsechny rostlinky az na par jsou stale velmj male, dnes jsem vzal metr a jal se merit...takze,je zcela normalni ze jala purple misto deklarovanych 40-60cm melo touto dobou metr? Stejne tak i udajne stejne velke takanotsume ma 90cm(zatim jen nasazuje na kvet, jala uz ma spoustu papricek) a naopak haba yellow a haba baby red melo jen 30-40 cm a TSM pouze 50cm?.
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Re: velikost rostlinek
Záleží kdy jsi je dal předpěstovat. Pokud neměly světlo za oknem, mohly být vytáhlé. Taky pokud je máš ve skleníku dělá svůj podíl.. Rostlo mi jalapeno co mělo 2 metry a stejná odruda co měla 70 cm o kousek dál
A chinensky, záleží kolik mají prostoru a samozřejmě světla a hnojiva. Pak jedou.

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Vsechno predpestovany pod lampou.... Je fakt ze ty chinesky zrovna metr nemaj..
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Anuumky jedou hezky. Vidím, že jsi je sel někdy začátkem unora, tak měly čas vyrůst tak hodně. Já dával set 20. 2 kromě chinense a některé už taky atakují metr výšku. Některé méně, ty které jsem nechal déle v menších květináčích, které dost ovlivnují velikost rostliny. 

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
No prave habanerka maji tak 30-40cm.... moc malinky :-(
-- 26 čer 2014 21:19 --
Jo a zrovna ty purple jala a takanotsume jsem dosazoval o mesic pozdeji uz vsechny ostatni byli v akvarku z pařnicku.
-- 26 čer 2014 21:19 --
Jo a zrovna ty purple jala a takanotsume jsem dosazoval o mesic pozdeji uz vsechny ostatni byli v akvarku z pařnicku.
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak to bud jen rád
Popisovaná výška od některých zdrojů se může lišit podle pěstitele. Jestli Tě můžu potěšit, moje haba je z chinensek letos vysazených taky nejmenší
Ale bylo ze začátku citlivější na hnojivo, tak trochu zakrnělo v růstu, už se ale rozjelo nedávno zase.

- vavy.p
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedav, ja je asi pribrzdil ze zacatku v jiffech, furt ze je to prelity a ve finale kdyz jsem presazoval do substratu tak byli jiffy do pulky uplne suchy a tvrdy... to byla asi ta brzda