Můžu poprosit o radu, v jakém poměru vše dávat? (substrát, perlit/liapor, hnůj (granulovaný?), ...) Případně jestli by mi někdo nesdělil svou "konfiguraci", abych se měl na čem učit?
Jsem úplný začátečník a rostlinky už mám celkem pěkné. Teď jsem jim koupil textilní 12L květináče a plánuji přesazení a chci je v nich pěstovat celou sezónu a potom možná i zazimovat. Bohužel se mi nějak nedaří zjistit, kolik čeho dát do jednoho květníku. Hodilo by se mi to vědět, abych podle toho dokázal nakoupit vše potřebné. Děkuji za jakoukoli radu!
(zatím váhám mezi těmito substráty: FLORIA zahradnický subs. s mykorhiziou (400,- za 100L); FLORASELF pro zeleninu a rajčata (355,- za 100L); a Univerzální zahradnický substrát B - Mountfield (140,- za 100L). Netuším ale, kolik přesně k některému z nich doukoupit perlitu nebo liaporu a kolik hnojiva, případně jestli jsem na něco zapomněl... Další možnost, podle toho, co jsem se dočetl zde na foru, by bylo koupení dražších substrátů např. od firmy PLAGRON, ale tam už to vychází o hodně dráž a přijde mi, že je lepší zkusit všechny "přísady" nakoupit zvlášť. Tak teď babo raď

Přijde mi, že jsem se do toho pěkně zamotal.)