Vlevo jsou převážně chinenses a nějaké pubescens, vpravo jsou hlavně anumky a bacatum.
Chilli-Max - sezóna 2014
- chilli-max
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli-Max - sezóna 2014
Čas postoupil a tady je asi poslední update z domácí zahrádky. Do foliáku jsem vystěhoval všechny rostliny z minulého srpna, které jsem pěstoval indoor. Ted tu mám jen letošní sazenice, které netrpělivě čekají až půjdou do foliáku nebo ven. Za cca týden až dva se dočkají
Předpověd hlásí ochlazení, tak snad nebudou čekat měsíc
Vlevo jsou převážně chinenses a nějaké pubescens, vpravo jsou hlavně anumky a bacatum.

http://www.foto-tapety.cz
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
Hezká práce..., slušný prales 
Ať se daří - Hami
Ať se daří - Hami
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak už to vypuklo
Stěhování národů je tu! Teda jen papriček
Dnes jsem nakládal sazenice do přepravek..sešel z každou přepravkou ze 4 patra...naložil do auta...popojel 0,5 km....odnosil přepravky 300m a byl šťastný že už to mám za sebou. Doupravil jsem záhony...rozmístil kytičky a zjistil že se mi tam vejdou jen tak tak, a to spon u některých druhů rozhodně nemám takový jaký by byl optimální. Nepotřebuju žádnou extra velkou úrodu, spíš chci ochutnat víc druhů
Doma jsem nechal od každého druhu po jedné rostlině, jako rezervu. Rostliny pak daruji známým, takže ve výsledku to vyšlo dobře. Kytičky jsou už i zasazený, akorát jsem je nestihl vyfotit...finální stav foliáku cvaknu zítra.

Doma jsem nechal od každého druhu po jedné rostlině, jako rezervu. Rostliny pak daruji známým, takže ve výsledku to vyšlo dobře. Kytičky jsou už i zasazený, akorát jsem je nestihl vyfotit...finální stav foliáku cvaknu zítra.http://www.foto-tapety.cz
krásná práce jakože RESPEKT
doufám že z toho piva taky vyroste něco moc dobrého 
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, taky jsem ho mohl zasadit
Ba ne, to sloužilo jako palivo...od rána do večera jsem se nazastavil.
Díky za pochvalu...taky té práce co si ty mršky za celou tu dobu vyžádali...ještě aby nerostli
Jen třásnenky mě mrchy dlouhodobě trápěj...takže dneska jsem každou rostlinu důkladně osprchoval mospilanem. Každá rostlina pod sebe dostala Symbivit (mykorhýza) ... sice jsem ho tedy používal už doma při přesazování..ale pro jistou jsem ho trochu dal i ted.
Díky za pochvalu...taky té práce co si ty mršky za celou tu dobu vyžádali...ještě aby nerostli
moc hezké... taky nemám spon jaký by měl být.. někde mám rostliny cca jen 20x20 spon ale nevypadá že by se jim nedařilo. Jinak jsem ptavil takový malý pařník dle tvého vzoru
má 3,5 x 2,2 m
- chilli-max
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to 14 dní co jsou holky v zemi a vypadá to že se s tím už tak nějak poprali a zdá se, že jsem je uchránil i před spálením od sluníčka. Začínají být první náznaky růstu od výsadby.
Akorát jsou trochu svěšené z horka (ale díky pořádnému větrání udržím teplotu kolem 30°C) a hlavně to bylo před zalitím.
celek

levý bok

pravý bok

lilky v čele

tyto se budou muset poprat s rozmary počasí... ještě je musím finálně umístit na vhodná místa po zahradě.

ještě tady pár kousků a Rocoto Manzano bude pěkně ve stínu boudy....

a tady ještě 3 Rocota ve stínu foliáku a budou kryté proti větrům od západu.

Akorát jsou trochu svěšené z horka (ale díky pořádnému větrání udržím teplotu kolem 30°C) a hlavně to bylo před zalitím.
celek
levý bok
pravý bok
lilky v čele
tyto se budou muset poprat s rozmary počasí... ještě je musím finálně umístit na vhodná místa po zahradě.
ještě tady pár kousků a Rocoto Manzano bude pěkně ve stínu boudy....
a tady ještě 3 Rocota ve stínu foliáku a budou kryté proti větrům od západu.
-
Filichilli
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Kontaktovat uživatele:
Už se to zelená, fajné to máš
A ta sativa vzadu