Nechat Thanksgiving kvést?
Nechat Thanksgiving kvést?
Mám Thanksgiving chilli (asi 2,5 měsíce), které už asi do výšky moc neporostou, ale zatím se ani nezahušťují. Je to jen 20cm klacík s jedním rozvětvením na vrcholu a to jen proto, že jsem to zaštípla, když jsem ostřihávala první květy. Takže otázka zní: Nechat kvést, když už mám na té špičce tak 10 květů a nebo stříhat a čekat, že vyhodí nějaké větvičky? Radši bych hezký kompaktní keříček jako z magazínu, to je jasné.

Re: Nechat Thanksgiving kvést?
ahoj jsem rád že ti tak rostou určitě je zaštipuj ještě je brzo na květ
Díky, já jsem si to myslela. 

- stalker251
- Stálý člen
- Reputace: 18
- Obrázky: 0
ne , orhavaj ale priprav sa na boj , lebo thanksgiving kvitne štrašne moc , až ked bude mat kytka asi 20x20x20 nechaj začat kvitnut
http://www.youtube.com/user/stalker2512?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Stálý člen
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Až ted, když se rozvětvilo do V začnou rašit sekundární výhonky ze stonku, to zakošatí. Ale stříhej ještě stále, on se rozroste 

ahoj
mě už kvete nebo nasazuje na květ vše, nejvíce Jalapeňo... stále vyštipuju ale nevím jestli už bych to neměl nechat kvést... keříky mám tak kolem 40 - 60 cm vysoké
mě už kvete nebo nasazuje na květ vše, nejvíce Jalapeňo... stále vyštipuju ale nevím jestli už bych to neměl nechat kvést... keříky mám tak kolem 40 - 60 cm vysoké
ahoj pokud už je máš tak velké tak už to můžeš nechat ale pokud budeš ještě vyštipovat tak se dočkáš vetšího výnosu protože rostliny ještě zesílíNosac píše:ahoj
super díky, už jsem je vyštípal (zase asi po 5té)