Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Vidím, že nadšenie z hoštíc je nákazlivé a šíri sa jak TMV ... srandujem ...habanero píše:Prave uvazujem nad kupov nejakeho hnojiva na chilli , zatial sa mi najviac zapacilo Hosticke hnojivo (tekute) . A tak sa vas chcem opytat na vase skusenosti s nim. Pozeral som aj po internete a nasiel som : HOŠTICKÉ GUANO KVAPALNÉ,HOŠTICKÉ HNOJIVO SLEPAČINCE,HOŠTICKÉ HNOJIVO na rajciny a papriku. Ktore z nich by bolo najvhodnejsie ?![]()
Necháp (te) ma tunák zle, nespomínam, že hoštická paprika je nevhodná/nepoužiteľná ... je to hobby hnojivo, organické, ľahko a jednoducho použiteľné ... rastlina od neho porastie aj zakvitne ... dusíka má primerane štandartnému rastu, fosforu dosť, draslík tiež (do určitej fázy), rastlina porastie, posilnie (mala by pri vhodnom použití) ... kvetom trochu napomôže zopár použití sliepkového ... ak sa zamyslím nad množstvom plodov čo sa vytvorí v pomere ku stavbe rastliny (u chilli) tak to možno aj utiahne v nejakej priemernej kvalite ... bežná intezívna komerčná paprika by mala problém, ale tam je pomer objemu plodov výrazne iný ...Pavlos píše:To do 100l: A co bys doporučil za hnojivo (jak na růst, tak na plod a květ), respektive co používáš ty? Díky a palu zdar
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů