Pokud ještě neznáte Marii Sharpovou a její omáčky, tak si počtěte krátký článek o tom, jak se k omáčkám a k vlastně dostala.
http://www.vseovareni.cz/magazin/omacky ... nou-garaz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chilli žena Marie Sharp a její omáčky
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 599
- Registrován: 22 led 2013 15:05
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 240
- Registrován: 18 lis 2013 13:39
- Reputace: 1
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha - Žižkov
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chilli žena Marie Sharp a její omáčky
Má pravdu v tom, že svoji omáčku dokáže udělat kde kdo...zrovna včera mě napadla jedna kdy bych vzal švestky s nějakou žhavou podkovou a svařil z toho de fakto povidla...no jo i kdyby to chutnalo tak v našich končinách moc konzumentů nebude a vyvážet to do stostomilonové asie dokáže jen velmi propracovaná distribuce..navíc tam si dávají chilli i děcka ale vaří si vlastní omáčky tak proč by měli kupovat nějakou z česka...
Re: Chilli žena Marie Sharp a její omáčky
JuraS. píše:Má pravdu v tom, že svoji omáčku dokáže udělat kde kdo...zrovna včera mě napadla jedna kdy bych vzal švestky s nějakou žhavou podkovou a svařil z toho de fakto povidla...no jo i kdyby to chutnalo tak v našich končinách moc konzumentů nebude a vyvážet to do stostomilonové asie dokáže jen velmi propracovaná distribuce..navíc tam si dávají chilli i děcka ale vaří si vlastní omáčky tak proč by měli kupovat nějakou z česka...
Ze švestek to spolu s chilli svařím skutečně na povidla a matlám to na pečený masa. Chce to ale dělat významně pálivější protože na mase to skoro cítit nejde. A to používám Jolokii. Jinak je to dobrý i na lžičku k Tv
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti