STANKARuv 2. pokus
Re: STANKARuv 2. pokus
Pekny, jak si dělal tu omáčku? 

- stankar
- Stálý člen
- Reputace: 1311
- Obrázky: 0
Omacku jsem delal v podstate podle tohoto navodu:Martthos píše:Pekny, jak si dělal tu omáčku?
viewtopic.php?f=68&t=741" onclick="window.open(this.href);return false;
akorat misto horcicnych semen jsme dali kremzskou horcici a obyc ocet, no a pak takovych 30 Haba

do100L: jj

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
Jak dlouho takova omáčka vydrží? Aby se nezkazila:-)
- stankar
- Stálý člen
no nekde jsem cetl, ze maximalne 4 mesice (sterilizovana), ale pridali jsme tam i kyselinu citronovou, ktera pry taky trosku brani zkazeni, tak uvidim, kazdopadne je jim kazdy den (ale do 4 mesicu to mozna nestihnu)Martthos píše:Jak dlouho takova omáčka vydrží? Aby se nezkazila:-)

Stankar s1 | Stankar s2 | Stankar s6 | Stankar s7 | Stankar s8 | Stankar s9 | Stankar s10
stankar1990@gmail.com
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
Já za sebe, mohu říci, že mám omáčky od loňské sklizně a není žádný problém /září, říjen/. Je pravda, že jsou sterilizované. Stále mám co rozdávat kamarádům. V chladničce mám jen načaté a taky drží.
- stankar
- Stálý člen
Takze u dedy jsem okouknul situaci a vypada to dobre az na nektere vyjimky. Jalapenos uz jsou snezene skoro vsechny (zbyle na fotce), Zacal jsem ujidat zrale asi Habanera (ty cervene velke) a ty dalsi jsou malinke jak jahudky a zacinaji dozravat.
Toto nevim, co je zac, nedal jsme tam stitek a jsou strasne male a zacinaji uz dozravat

Tyhle jsem myslel, ze budou Jolokie a nevim jak nebo proc, jsou to Haba

Jalapena

Toto nevim, co je zac, nedal jsme tam stitek a jsou strasne male a zacinaji uz dozravat

Tyhle jsem myslel, ze budou Jolokie a nevim jak nebo proc, jsou to Haba

Jalapena

stankar1990@gmail.com