tak jsem se vrátila po třech dnech domů (celá odpočatá) a hned že půjdu zkontrolovat svoje papričky. Jen jsem se na ně podívala, děsně jsem se rozčílila! Zvadnuté listy, žluté listy...plody i květy jsou v pořádku, ale na rubu listů jsou takové malé světlé bradavičky, pupínky...nevím jak to popsat. Listy, které tyto "pupínky" mají jsou na dotek jako papír - tenoučké a úplně gumové. Ještě než jsem odjížděla, tak jsem všech pět květináčků zalila odstátou vlažnou vodou, porosila jsem je (odstátou vlažnou vodou) a i pohnojila ("Univerzální hnojivo Agro Natura"). Ještě mi volala včera odpoledne mamka, že je zalila, takže o ně bylo z hlediska živin postaráno. ani o sluníčko neměly "holky" nouzi, mám je všechny na parapetu, kde slunce denně svítí tak 4-5 hodin. Asi před týdnem přišel o papričky (stejným způsobem) můj přítel. Také byly úplně zvladlé listy, tak jsme to chtěli vyřešit přesazením a výměnou hlíny, což jsme udělali, ale nepomohlo to, takže už nejsou. A já bych určitě chtěla ty svoje nějak zachránit. Tak kdyby měl někdo podobnou zkušenost, ozvěte se prosím