semínka trinidad moruga scorpion

Ptejte se vše kolem semen a sazenic
jt75cz
Nový člen
Reputace: 1
Obrázky: 0

semínka trinidad moruga scorpion

Příspěvekod jt75cz » 27 dub 2013 17:58

ahoj, potřebuji radu, jestli má teď ještě cenu kupovat semínka morugy, které jsou v nbaídce a semínka zasadit? Jde o to, aby ještě vyklíčily a aby klíček měl dost síly vyrůst v sazeničku a dále v plodící rostlinu. Sázel jsem letos převážně habanero red a to na přelomu ledna února, nyní mám rostlinky vysoké od 10-15 cm, tak si právě nejsem jistý, zda-li to na začátku května má ještě cenu. Prosím o nezaujatou odpověď. Je mi jasný, že jde o busyness. Děkuji. :respect:

Filichilli
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: semínka trinidad moruga scorpion

Příspěvekod Filichilli » 27 dub 2013 20:01

Ahoj, Moruga je chinense, takže trvá dýl růst i zrání. Ted na konci dubna už je to docela pozdě na chinensky :/ Ale jen pokud máš v plánu je mít venku či v nevytápeném skleníku .. Jestli máš možnost je mít potom uvnitř, případně dosvicovat lampou, tak můžeš sadit i ted.. ;)

jt75cz
Nový člen

Příspěvekod jt75cz » 28 dub 2013 11:45

díky za info. asi tak nějak bych to viděl, že budu dosvicovat lampou, ono nikdo neví jaký bude léto, taky to může stát za kulový... zatím sluníčka moc není, skoro vůbec tedy. ale už jsem je objednal, zkusím to ještě a uvidíme. bude se muset sehnat dobrá lampa.

jt75cz
Nový člen

Příspěvekod jt75cz » 09 kvě 2013 14:53

zásilka semínek dorazila rychleji než jsem čekal :) a moc jsem se s tím nemazlil a zasadil všech 40 semínek, sice nevím kam to všechno dám, ale pár kamarádů mám, tak se některé holky budou muset odstěhovat. nicméně posílám dnešní foto jako důkaz, že jim stačilo 10 dní od sadby a už se hrnou ven za sluníčkem :thumbup:
12481

12480

12479

Zpět na „Otázky ohledně setí a sazenic“