Koniash 2024
- 
				koniash
 - Stálý člen
 - Reputace: 5033
 - Obrázky: 0

Re: Koniash 2024
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
OK diky. ja tam daval cervene suche vino jak radil Tea-Racer, nemel jsem ryzove. To jsem vcera koupil nejake dve varianty sake ryzoveho vina, takze uz jsem, vybaven az budu delat dalsi varku.
Nechavam to ted 4 dny bez lednicky a pak to do ni dam. Ma se to nejak obcas zamichat? Navodu z ceho delat chunanku je mraky, ale ze by nekde bylo napsano co s tim delat pak, to ne :-(
Chtel bych udelat po vikendu dalsi a to svetlou kde budou Sugar rush a JWGS. Akorat se bojim ze Sugary pusti hodne vody, tak nevim, jestli to muze vadit necemu. Nechci ti tu plevelit vlakno a tak se klidne presunu nekam do prislusneho tematu, ale jak jsem videl kolik toho mas, tak tech zkusenosti budes mit asi dost

Nechavam to ted 4 dny bez lednicky a pak to do ni dam. Ma se to nejak obcas zamichat? Navodu z ceho delat chunanku je mraky, ale ze by nekde bylo napsano co s tim delat pak, to ne :-(
Chtel bych udelat po vikendu dalsi a to svetlou kde budou Sugar rush a JWGS. Akorat se bojim ze Sugary pusti hodne vody, tak nevim, jestli to muze vadit necemu. Nechci ti tu plevelit vlakno a tak se klidne presunu nekam do prislusneho tematu, ale jak jsem videl kolik toho mas, tak tech zkusenosti budes mit asi dost
- Tea Racer
 - Stálý člen
 - Reputace: 9676
 - Kontaktovat uživatele:

Martine, hodně záleží na teplotách, já ji nehávám tam týden v kuchyni, idální teplota je 22-25 °C, udělají se malé bublinky, tak jde do sklepa. Když jsem to zaléval silnějším alkoholem, nikdy se neudělaly, zkoušel jsem mnoho receptů a opravdu záleží na tom alkoholu. Rýžové víno je sice ok a v tradičním receptu, ale mně tam nejvíce sedí suché červené, ideálně primitivo odrůda.MartinS píše: ↑21 srp 2024 09:08OK diky. ja tam daval cervene suche vino jak radil Tea-Racer, nemel jsem ryzove. To jsem vcera koupil nejake dve varianty sake ryzoveho vina, takze uz jsem, vybaven az budu delat dalsi varku.
Chtel bych udelat po vikendu dalsi a to svetlou kde budou Sugar rush a JWGS. Akorat se bojim ze Sugary pusti hodne vody, tak nevim, jestli to muze vadit necemu. Nechci ti tu plevelit vlakno a tak se klidne presunu nekam do prislusneho tematu, ale jak jsem videl kolik toho mas, tak tech zkusenosti budes mit asi dost![]()
Kdybys to chtěl urychlit, tak bych tam přidal být tebou třeba kvalitní MISO pastu aby to mělo koji v sobě, ale abys to nepokazil.
- 
				koniash
 - Stálý člen

krátká aktualizace
chilli domek
7PPY
bhut jolokia
dorset
pink dorset
ať to zraje
						- 
				koniash
 - Stálý člen

Brown Bhutlah nikdy neomrzí
Nagabrain choco jakbysmet
Naganero caramel
Bahamák
jeden mozek pro Qwentina na klobouček na Vypalovák
ať to hřeje
						- Tea Racer
 - Stálý člen
 - Reputace: 9676
 - Kontaktovat uživatele:

Moc hezké! Brown Bhutlah jsem kdysi míval také a veliká spokojenost, ale delší a protáhlé, vadila mi trochu ta vůně a hodně pálivost. Ať se daří.

Velkovezír jede bomby jako vždy! Smekám...

- 
				koniash
 - Stálý člen

dnes po obědě jsem si zašel s nákupním košíkem nakoupit do chillidomku něco Jolokie,Bhut Jolokia,Jolokia chocolate a yellow,nákup se dosti zadařil,oškubal jsem 7 kytek a mám co večer zkrojit...a bude bramboráček a ne že ne
ať to pálí