Martine, hodně záleží na teplotách, já ji nehávám tam týden v kuchyni, idální teplota je 22-25 °C, udělají se malé bublinky, tak jde do sklepa. Když jsem to zaléval silnějším alkoholem, nikdy se neudělaly, zkoušel jsem mnoho receptů a opravdu záleží na tom alkoholu. Rýžové víno je sice ok a v tradičním receptu, ale mně tam nejvíce sedí suché červené, ideálně primitivo odrůda.MartinS píše: ↑21 srp 2024 09:08OK diky. ja tam daval cervene suche vino jak radil Tea-Racer, nemel jsem ryzove. To jsem vcera koupil nejake dve varianty sake ryzoveho vina, takze uz jsem, vybaven az budu delat dalsi varku.
Nechavam to ted 4 dny bez lednicky a pak to do ni dam. Ma se to nejak obcas zamichat? Navodu z ceho delat chunanku je mraky, ale ze by nekde bylo napsano co s tim delat pak, to ne :-(
Chtel bych udelat po vikendu dalsi a to svetlou kde budou Sugar rush a JWGS. Akorat se bojim ze Sugary pusti hodne vody, tak nevim, jestli to muze vadit necemu. Nechci ti tu plevelit vlakno a tak se klidne presunu nekam do prislusneho tematu, ale jak jsem videl kolik toho mas, tak tech zkusenosti budes mit asi dost![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host