Laďa 2024
- lazar
- Stálý člen
- Reputace: 3143
- Obrázky: 0
Re: Laďa 2024
Krásný zdravý kytky Dobře se o ně staráš radost pohledět
-
- Stálý člen
- Reputace: 340
Díky. Taky jsem spokojenej dělají mi radost.
-
- Stálý člen
Update brzo přijde. Jen co vyřeším konverzi formátu fotek z .heic na .jpg. Forum mi to bohužel nedovoli nahrát.
Na fotky se moc tesim. Uz ty minule ukazovaly paradni vynosy. Ted uz tusim ze uvidime i nejake barvicky
-
- Stálý člen
Tak převod z .heic formatu jsem vyřešil. Teď namísto toho, abych fotky nahrál přímo z mobilu do galerie, tak si to nahraju do PC, kde použuju utilitu magick k převodu.
Tak a teď už k samotnymu updatu mám trochu skluz za celej červenec, takže to tu postupně nasazim.
Začátkem července mi přibylo pár sazenic původem jsou od koniashe, ktery ale pak myslim stravili docela dlouho u Barona, než se ke mně dostali. Předal mi je Pedro až přimo před dum. Byla prvni přiležitost potkat někoho z fora osobně. No, byl jsem na dovolene, takže třeba přiště každopádně všem moc děkuju, že se o ně starali a dovezli je až ke mně
Konkrétní seznam odrud vypíšu příště, až budu mit denik před sebou.
A tady pár fotek tak nějak trochu od všeho z 9. července:
Všechno se za ten předchozi měsic hodně vytáhlo. Některý začaly nasazovat plody víc než jiný. Prostě klasika.
Ty malý jsou právě přírustky od koniashe. Další dvě nejsou na fotkách. Jsou venku na zahradce. Tehdy jsem je nefotil.
Tak a teď už k samotnymu updatu mám trochu skluz za celej červenec, takže to tu postupně nasazim.
Začátkem července mi přibylo pár sazenic původem jsou od koniashe, ktery ale pak myslim stravili docela dlouho u Barona, než se ke mně dostali. Předal mi je Pedro až přimo před dum. Byla prvni přiležitost potkat někoho z fora osobně. No, byl jsem na dovolene, takže třeba přiště každopádně všem moc děkuju, že se o ně starali a dovezli je až ke mně
Konkrétní seznam odrud vypíšu příště, až budu mit denik před sebou.
A tady pár fotek tak nějak trochu od všeho z 9. července:
Všechno se za ten předchozi měsic hodně vytáhlo. Některý začaly nasazovat plody víc než jiný. Prostě klasika.
Ty malý jsou právě přírustky od koniashe. Další dvě nejsou na fotkách. Jsou venku na zahradce. Tehdy jsem je nefotil.
-
- Stálý člen
Fotky z víkendu (10. srpna).
Rostliny venku
Jsou pomalejší. Ale aspoň jedna paprička na nich určitě bude
Pink Naga
Mobydick
Skleník
Přehled
Moby Caramel
Dark Naga
Naga Mustard
Jalapeno ..
Jalapeno ..
Habanero St. Martin
Přijde mi míň pálivý než klasický Habanero Red. Dokonce se mi stalo, že přední půlka papriky byla úplně bez pálivosti.
Hellboy
Opožděnější a míň úrodná, ale něco tam bude.
7 Pot Katie
Black Naga
Jigsaw
Rostliny na pohled se mi líbí nejvíc ze všech asi.
Rostliny venku
Jsou pomalejší. Ale aspoň jedna paprička na nich určitě bude
Pink Naga
Mobydick
Skleník
Přehled
Moby Caramel
Dark Naga
Naga Mustard
Jalapeno ..
Jalapeno ..
Habanero St. Martin
Přijde mi míň pálivý než klasický Habanero Red. Dokonce se mi stalo, že přední půlka papriky byla úplně bez pálivosti.
Hellboy
Opožděnější a míň úrodná, ale něco tam bude.
7 Pot Katie
Black Naga
Jigsaw
Rostliny na pohled se mi líbí nejvíc ze všech asi.