Cílem oproti loňsku bylo o něco zredukovat množství druhů a zkusit vypěstovat něco zajímavého a něco trochu pálivějšího na sušení. To první se zatím daří, i když už teď přemýšlím o druhé várce

Pěstování zase uvažuju na balkoně + venku v textilních květináčích plus ve foliáku.
Hnojení Biobizz, kuřince, opět dám šanci zazářit i focusu.
Namáčel jsem 7.1. a výsev proběhl 8.1. Většina papriček už klíčí, nebo je venku.
A tady je seznam:
Sugar rush peach - 100 000 SHU, broskvová - loni mi tak zachutnala, že musím opakovat
Trepadeira do Werner - 30 000 SHU, červená - krásná na pohled, skvělá na chuť. Opět po loňsku musím zopakovat
7pot Bubblegum - 1 000 000 SHU, červená - loni mi nevyklíčila, tak zkouším znovu. Chtěl bych ji vidět naživo, možná i ochutnat

Elisyum oxide mustard - 150 000 SHU, žlutá - zajímavá paprička, jsem na ni zvědavý
Aji cristal - 40 000 SHU, červená - další aji, co chci ochutnat
Atomic starfish - 30 000 SHU, červená - aji mi prostě chutná

Aji fantasy yellow - 30 000 SHU, žlutá - měl jsem ji v roce 2021, byla skvělá, jen se mi ji nepodařilo přezimovat, tak zkouším znovu
Aji mango - 30 000, oranžová - všude jsem četl, jak je skvělá, tak chci ochutnat
Aji cristal x Aji peach fantasy 07 F3 - 60 000 SHU, broskvová - jsem zvědavý...
Pimenta Elizabeth F2 - 300 000 SHU, broskvová - zaujala mě, když jsem ji kupoval, teď nemůžu dohledat žádné info, tak to zkusím naživo
Bhut jolokia purle peach - 1 200 000 SHU, broskvová - chtěl bych nasušit na koření a když se hecnu tak i ochutnat
Malagueta naranja - 100 000 SHU, broskvová - když jsem viděl obrázky na netu, tak jsem ji potřeboval

7pot Elizabeth - 300 000 SHU, broskvová - 7pot, který bych mohl jíst i syrový

Cumari do para - 100 000 SHU, žlutá - takové roztomilé lentilky, chtěl bych zkusit usušit
Wiri wiri - 100 000 SHU, červené - lentilky v červené barvě

Habanero big bullet - domácí kytka od r.2021, stále se drží na okně a sype plody
Habanero capuchino - přezimovávám za oknem, zatím se jí daří
Peach puma - přezimovávám z loňska, hodně agresivní paprika, když jsem ji chutnal, ale sriracha je z ní super
Když to tak vidím, tak je to skoro všechno oranžové...Asi budu muset fakt ještě něco nasadit ať to nemám tak jednobarevné