Přidávám pár fotek a snad pokroků z letošní sezony. Letos je to trochu trápení, na začátku roku mi kytky pocuchala zima a vítr, teď jsem, snad už konečně!, dobojoval s mšicema. Doufám, že letos to už bude dobré. I když mi přijde sezona trochu zabržděná, loni jsem touto dobou už měl mraky plodů - Trepadeira byla obsypaná a sklízel jsem, letos teprve nahazuje květy (i když letos není ve foliáku jako vloni, taky to určitě dělá své).
Jolokia-krásná kytka, květy a i nějaká paprika bude

Těším se na ni a sbírám odvahu ochutnat

Když jsem u těch květů, tak jeden Aji - velký relax se jen tak kochat

Aji mango - nijak velká kytka, ale docela začla dělat papričky

Aji kalfasy zleva - 2x Aji cristal x Aji peach fantasy - Aji minas gerais - 2x Sugar rush peach - asi nejlíp rostoucí kytky letos, vysloveně se jim tam líbí

Pimenta Elizabeth - docela se hezky obsypává, za každým listem dělá 2 květy a většinou se min jedna paprička uchytí

Habanero big bullet-nejstarší kytka, myslel jsem že mi uschne, ale neuvěřitelně obrazila

A něco xxx - netuším co to je. Sadil jsem to jako koupenou Aji fantasy yellow. Z druhého semínka Ajina vyrostla, ale tato kytka se nějak zvrhla. Kdyby měl někdo tip, klidně piště. myslím, že to vůbec není Aji... Na druhou stranu mě ta kytka strašně baví a baví mě čekání na to, co z ní vyroste. Někde na netu jsem viděl, že se prodávají semínka a není k nim napsané, co to bude až to bude, začínám přemýšlet o nákupu na příští rok

A ještě jedna nepapriková - Queen of the night
Další aktualizaci dám snad dřív než za měsíc

Ať vám to všem roste a dělá radost