Po vysazení dostaly pěknou facku od Oskara a několik listů bylo popálených ale už se z toho dostávají.. a začínají po tom šoku zesilovat a růst...
Několik rostlin už má nahozené první květy a na ambrosii golf se objevili první dva plody...
Jahody už některý začínají zrát ale většina je zatím malá a úplně zelená ale je jich nahozených slušné množství...
Už nějakou chvíli bojuju z mraveništi, hlavně v trávníku a Skalce... hlavně je nechci nechat přemnožit aby se mě pak nevhli se mšicemi na papričky...
Třešní bude asi na dvě bečky kvasu...
Jediné zklamání je letos švestka..po loňské první veliké úrodě, letos bude asi možná tak na dva koláče... Postřiky proti puchrovitisti a pylatce jakžtakž zabrali ale co letos zlikvidovalo celou úrodu už teď jsou nějaký mšice... napadli celý strom a tak z 90% zničili čerstvé lístky, které jsou zkroucený do klubíčka ve kterém je plno mšic... mospilan zabral, ale myslím že pozdě...
Ještě mě těší jak se pěkně daří loni zasazené burůvce, velký keř a hodně kvete. Akorát ji musím ochránit od kosů..to už mám vymyšlené ale ještě to není vyrobené, rám okolo a na něm bude síťovina plastová..