Ahoj všem.
Ve čtvrtek jsem fotil jen tak pro zajímavost dva své křížence.
Mám tři kytky Jolokia "Pedro" (cross Bhut Jolokia Orange) a každá se zbarvuje jinak. Také je jich pár mezi členy fóra rozdaných, tak uvidíme co znich vyroste a jaké budou. Označení je 1, 2 a 3. Separováno ze 3 prvních velkých plodů. Tak tady jsou. Je to jen začátek...

A druhou modelkou je cross Jolokia Yellow Giant s...a teď otázka otcovství, kde jsou tři kandidáti...Black Panther, Pink Tiger a Leopard Reaper. Jsem hodně zvědav co z ní bude. Podle plodu vymyslím pracovní název. V každém případě mám tyto barevné krásky rád a moc se mi líbí.
Celkově mohu říci, že některé kytky jsou samozřejmě spálené od slunce a nebo pomlácené od větru, protože z předpěstu pak dostaly rovnou dardu venku (pro Tea Racera). Ale je to jedno, ony se vzpamatují a do října stihnou určitě zaplodit. Prostě příroda. Co mne se*e jsou slimáci, je jich na zahspousta...granule snad budou fungovat i letos. Mně zbývá vysadit ještě 4 kytky do finále. Jsou to ty co zbyly doma a jedna darovaná. No na zahradu se to určitě vejde. Na terase je to jiná, tady slimáci nejsou. A valí to tady úplně jiným tempem.
Tak hezké dny a ať to roste.