Čaj už se tam tvoří, ale potvory málou žerou...Jenda píše: ↑17 čer 2022 12:43Pedro zdarec, ten vermikompostér mám taky, akorát v bílé, nu a pak jeden domácí výroby. K věci-cca 4 měsíce zpět jsem ho komplet čistil a měnil násadu kalifornských žížal, no trvalo to dobré tři měsíce, než začly čajovat. Takže dočkej času, jak se to jednou rozjede, jede to jak hutě![]()
Tak já jsem ho pořídil v zimě. Cena je vyšší, ale je to pecka. I ta jedovatě zelená se nám líbí. No a octomilky už tam vegetí. Prý ale až začnou žížaly pořádně fachat, tak to přejde.Mikymoto píše: ↑17 čer 2022 09:05Jo ten vermikompostér od Plastia je pěkná dizajnová záležitost primárně určená do vnitřních prostor - proto ty uhlazené křivky. Jen ta cena je masakrózní. Z vlastní zkušenosti doporučuju hned od začátku striktně používat nějakou hodně jemnou záclonu/netkanou textilii/kokosovou rohož k zakrytí povrchu kompostovaného odpadu. Jak se Ti tam dostane Koutule, tak se jí nezbavíš - vlastní zkušenost. Už 2 měsíce denně několikrát odsávám nové vylétnuvší jedince a furt se tam ty svině objevují - kompostér půjde přes léto ven a snad se jich do podzima zbavím.
Zlatá octomilka!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů