konečně jsem našel čas na to přidat příspěvek jak jsem slíbil. Maturita se mi blíží tak jsem neměl moc čas.
Tento rok jedu druhou sezonu takže nemám zdaleka všechno vychytané.
Každopádně jsem se do toho pustil po hlavě.
Sazeničky jsem začal kultivovat ke konci ledna. Poslední koncem unora. Myslím si že je to celkem pozdě. Některé pozdější jsou opravdu malé tak nevím zda se vyplatí sadit vůbec.
Mám sazeničky:
Meiku
NuMex Suave Orange
Jalapeno Telica
Ring of Fire
Habanero Bonda Ma Jacques
a nějaké obyč žluté.
Nejprve jsem se rozhodl pro pěstování ve foliovníku ale nakonec jsem použil textilní květináče viz foto.
Všechny papriky jsou tedy v květináčích a nechávám je ve folivníku. Včera jsem zkoušel hnojit. Snad jsem použil dobrý poměr. Jaký používáte vy ?
Já mám jíchy z kopřivy pampelišek a taky výluh z koňškého hnoje ale ten mi nějak nekvasí nevím proč.
Když to dojde mám v plánu zkusit Hoštice. Tekuté slepičince ale nevím co se týká dusíkatého hnojiva. Používáte hoštice na papriky a rajčata s guanem ? co jsem to tak četl tak to má dusík a draslík . Nevadí ten draslík ?
Co říkáte na sazenice ? Vypadají fajn ? Jedna je taková žlutá nevím teda proč tak snad se zbrchá.
Později až bude čas je mám v plánu dát ven na sluníčku. Možná vymyslím ještě nějaký přístřešek uvidím.
Děkuju moc za rady a doporučení. Růstu zdar