Pomoc s boxem

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
Din0
Stálý člen
Reputace: 422
Obrázky: 0

Re: Pomoc s boxem

Příspěvekod Din0 » 17 lis 2012 21:32

a ještě potřebuju pomoct s tou CFL, potřebuji koupit objímku E40 a zdroják, to problém není....problém začíná tehdy, když bych ji chtěl umístit...nechci ji dát na volno (zavěsit), chci ji horizontálně a na pevno, aby se nerozbila... a taky polohovatelná výškově kvůli rostoucím kytkám, zároven otáčecí kvůli duálnímu světlu a taky pod stínidlem...je to vůbec možný nějak provést? jsem zoufalej....
Pálí, pálí, to to pálí :firychil: :veryhot: :firy:

Seminka-chilli.cz
Mr. Chilli Approved
Reputace: 45
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Seminka-chilli.cz » 21 pro 2012 18:25

Din0 píše:a ještě potřebuju pomoct s tou CFL, potřebuji koupit objímku E40 a zdroják, to problém není....problém začíná tehdy, když bych ji chtěl umístit...nechci ji dát na volno (zavěsit), chci ji horizontálně a na pevno, aby se nerozbila... a taky polohovatelná výškově kvůli rostoucím kytkám, zároven otáčecí kvůli duálnímu světlu a taky pod stínidlem...je to vůbec možný nějak provést? jsem zoufalej....
Pořid si v Gboxu stínidlo a výšku můžeš řešit pomocí řetízků. Trochu nepochopení, co chceš kde otáčet?

Din0
Stálý člen
Reputace: 422

Příspěvekod Din0 » 21 pro 2012 20:26

vše vyřešeno, už to jede ;)

a to otáčení, jde o to, že ta CFL je rozdělená na dvě půlky, 1 - růstové spektrum, 2 - květové spektrum....šlo mi o to mít k dispozici každou ze stran ;)
Pálí, pálí, to to pálí :firychil: :veryhot: :firy:

Zpět na „Začátečnický koutek“