Takže ahoj závisláci na capsaiicinu. No musím říct, že letos to moje vlákno je opravdu velká bída. Je to tak, že když má člověk jiný starosti, na koníčky není čas a hlavně ani nálada se o tom rozepisovat. Minule mě navíc ještě zabilo, když se smolím s půlstránkovým příspěvkem ve snaze dát alespoň něco vědět mi na chvíli vypadl internet a nějakým klikem jsem napsané ztratil. Takže mám to všechno venku, je toho drobet, ale pro zábavu to bude bohatě stačit.
Svým způsobem se letos vrátím do historie někdy k mé druhé třetí sezony a budu ,,disponovat" hlavně sílou annumek, pár darovanými sazenicemi, z nichž chci vypíchnout tři kusy rocot ( děkuji Bonebreakerovi ) a jednou podzimkou od Pedra z Vypalováku.
V práci mám i dvě přezimovačky a do provizorního záhonku jsem píchnul 5 sazenic, které mimochodem dost stagnují. Vrátnici se budu věnovat v budoucím příspěvku, mám tam v plánu ještě něco opožděnek osadit do truhlíků a asi dám dvě džbánovky.
Takže závěrem....docela pozoruju ty rocota, po nějakých dvou letech pauzy mě baví ty chlupatý listy a fialový poupata. Takže bez keců pár fotek...
Rocotí studie.