Zdar přátelé. Nějaký čas jsem nic nepsal měl a mám totiž jiné starosti. Budou to už pomalu tři týdny , kdy mě zachvátila nějaká brutální viróza. Už po cestě do práce jsem se necítil dobře, v noci to propuklo a ráno jsem si radši zavolal taxíka jak jsem byl vyřízenej. Druhý den jsem byl na testu, jež byl tedy negativní, ale všechny možný příznaky. Bůh ví, když chřipka vlastně teď skoro neexistuje, doktor mi po telefonu nahučel do hlavy, že spíš omikron, čert se v tom teď po dvouletý masáži vyznej, v každým případě mě to kroutilo docela slušně. Takže dodnes marodím a do to toho mi minulou sobotu umřela matka, což člověka zasáhne i když její stav k tomu nezadržitelně směřoval, vzalo to strašně rychlý spád zase kvůli covidu.
Tímto vším, moje sezona dostává docela jiný rozměr. Mám v práci nějaké ty vzešlé rostlinky, kolegové mi to zalévají, v jakým to bude stavu se moc neodvažuju tipovat, potřebovaly by jistě přepíchat, jsou třeba 3-4 v jednom kelímku od kafe jak původně vzešly. Přinejhorším vysadím nějaký ty anumky a ajiny a koneckonců něco možná bude v pohodě, Takže místo výletu do Žop na setkání chillenců což měla být příjemná záležitost, zdravotní peripetie a bolestná záležitost v rodině. No takže brzy se ,,pochlubím " zkušeností co udělají mini sazenky tři týdny bez péče a pokusím se mrštně zařadit zpět do pracovního procesu. Přeju pěkný zbytek víkendu a chilli zdar.