Žopský Vypalovák vol.5

Co se kde a kdy děje, slevy, akce, kde nakoupit
Pedro
Stálý člen
Reputace: 4794
Obrázky: 0

Re: Žopský Vypalovák vol.5

Příspěvekod Pedro » 15 srp 2021 10:03

Ahoj všem.
Když jsem se v létě stavil za Baronem, tak jsme si u piva povídali. Já za sebe musí říct, že od toho bláznivého nápadu, který jsem kdysi shrnul v prvním příspěvku tohoto vlákna
udalosti-schuzky-a-akce-novinky/celosta ... t3472.html
Jsme ušli kus cesty, píšu jsme, i když z různých důvodů jsem se prvních dvou ročníků nemohl zúčastnit. To, že se takhle potkala banda napříč republikou, profesemi a věkovým spektrem je prostě pecka! Pokud se k sobě chováme s respektem (o což já se snažím), tak vlastně není co řešit.
Uvidíme co přinese tento rok. Za mne je to posun v produktech, protože jsem zjistil, že dělám cca 15-16 druhů věcí, taky že bez sladkých paprik mam chilli vysazeno v cca 95 kusech, což jak mi jeden zdejší člen řekl je blbost, že musím počítat i sladké a pak tam jsem určitě na 150 🤦.
Prostě mě těší, že to má štábní kulturu, nějaký řád. Fotky od Vikty a Velevtipné mě baví vždy, když na ně zabrousím. hlavně bych se nehnal do akcí jako je Náplavka atd. To by nám mohlo zlomit vaz. Takhle je to akorát a jen vidím (za ty tři roky) jak i pularita tohoto festivalu stoupá. Mam radost, že naše produkty chutnají a lidi si pro ně již pravidelně jezdí, že do soutěže se hlásí tolik borců.
Jste všichni borci a já jsem rád, že toho mohu být součástí. Těším se na vás.
Hezké dny.

Faboš
Stálý člen
Reputace: 5904

Příspěvekod Faboš » 15 srp 2021 11:05

Pedro píše:
15 srp 2021 10:03
Ahoj všem.
Když jsem se v létě stavil za Baronem, tak jsme si u piva povídali. Já za sebe musí říct, že od toho bláznivého nápadu, který jsem kdysi shrnul v prvním příspěvku tohoto vlákna
udalosti-schuzky-a-akce-novinky/celosta ... t3472.html
Jsme ušli kus cesty, píšu jsme, i když z různých důvodů jsem se prvních dvou ročníků nemohl zúčastnit. To, že se takhle potkala banda napříč republikou, profesemi a věkovým spektrem je prostě pecka! Pokud se k sobě chováme s respektem (o což já se snažím), tak vlastně není co řešit.
Uvidíme co přinese tento rok. Za mne je to posun v produktech, protože jsem zjistil, že dělám cca 15-16 druhů věcí, taky že bez sladkých paprik mam chilli vysazeno v cca 95 kusech, což jak mi jeden zdejší člen řekl je blbost, že musím počítat i sladké a pak tam jsem určitě na 150 🤦.
Prostě mě těší, že to má štábní kulturu, nějaký řád. Fotky od Vikty a Velevtipné mě baví vždy, když na ně zabrousím. hlavně bych se nehnal do akcí jako je Náplavka atd. To by nám mohlo zlomit vaz. Takhle je to akorát a jen vidím (za ty tři roky) jak i pularita tohoto festivalu stoupá. Mam radost, že naše produkty chutnají a lidi si pro ně již pravidelně jezdí, že do soutěže se hlásí tolik borců.
Jste všichni borci a já jsem rád, že toho mohu být součástí. Těším se na vás.
Hezké dny.
:respect: :respect: :respect:

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 15 srp 2021 14:33

Mám rád filmový hlášky. Tak jsem si dovolil poupravit jednu z ,,Koňské opery" a zvolávám:
:firychil: :firychil: Grafik nebo kuchyňa, vždyť jsme jedna rodina. :firychil: :firychil:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

Vincent
Stálý člen
Reputace: 218

Příspěvekod Vincent » 15 srp 2021 19:33

tak on asi MartinS nemyslel pod zapojením více místních jen hasiče a ty co pak dělaj servis ještě večer, ale celkově obyvatelstvo z ranku známých třeba. pak mi jeho nápady dávají smysl. už jen tři týdny, to to utíká :-)

radkiii
Stálý člen
Reputace: 370

Příspěvekod radkiii » 15 srp 2021 21:14

Takže takto chlapi, ako nezaujatý divák mám trochu pocit, že ste Martina moc nepochopili. A celé sa to zvrtlo k tomu, či majú alebo nemajú byť profi fotky a podobné nezmysly.
Martin má pravdu, precestovať polku republiky, celý deň muklovať, nemať z toho žiadny osobný pôžitok a peniaze sú pre nie srdcovú organizáciu (každý by radšej pomohol tej svojej miestnej), toto fakt nemôže fungovať dlhodobo. A je tiež dobrý nápad vytvoriť niečo ako workshopy.
Ale ako to tak čítam, tak je väčšina s tým zatiaľ v pohode, tak vám držím palce, nech to tak aj ostane.

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 784

Příspěvekod DarthVikta » 15 srp 2021 21:40

radkiii píše:
15 srp 2021 21:14
Takže takto chlapi, ako nezaujatý divák mám trochu pocit, že ste Martina moc nepochopili. A celé sa to zvrtlo k tomu, či majú alebo nemajú byť profi fotky a podobné nezmysly.
To skutečně nebyla reakce na Marťase...
radkiii píše:
15 srp 2021 21:14
Martin má pravdu, precestovať polku republiky, celý deň muklovať, nemať z toho žiadny osobný pôžitok a peniaze sú pre nie srdcovú organizáciu (každý by radšej pomohol tej svojej miestnej), toto fakt nemôže fungovať dlhodobo. A je tiež dobrý nápad vytvoriť niečo ako workshopy.
Proto spousta z nás přijede už ve čtvrtek po obědě, abychom stihli pokecat a u toho se třeba ožrat, protože v pátek se zkrátka musí makat - samo se to fakt neudělá. A co se týče "osobného pôžitku", to má každej asi nastavený jinak - já po akci bývám "uspokojen".

Erben61
Stálý člen
Reputace: 5228

Příspěvekod Erben61 » 16 srp 2021 10:48

RE: Vikta : ,, Proto spousta z nás přijede už ve čtvrtek po obědě, abychom stihli pokecat a u toho se třeba ožrat, protože v pátek se zkrátka musí makat - samo se to fakt neudělá. A co se týče "osobného pôžitku", to má každej asi nastavený jinak - já po akci bývám "uspokojen". "

To máš jako takovou grilovačku. Lidi to maj rádi kůli žrádlu, kvůli ohni, nebo kvůli tomu pinožení okolo a obsluhy druhých. Já tedy patřím k těm posledně jmenovaným a myslím že to má tak většina z nás co jsme byli u zrodu. A odjíždím vždycky unaven, leč uspokojen a po návratu domů se vyspím, odpočinu a náhle zjistím, že jsem i nabuzen. Dostanu vždycky obrovský příliv energie. :thumbup: :tiphat:
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´

DarthVikta
Stálý člen
Reputace: 784

Příspěvekod DarthVikta » 16 srp 2021 12:41

Děcka, Napište mi do zprávy, nebo nahoďte do tabulky (udělal jsem nový list tam, jak jsou trika a zboží), kolik budete chtít pro sebe chilli pivek.
Závazně do konce týdne!

Zpět na „Události, schůzky a akce, novinky“