Když jsem se v létě stavil za Baronem, tak jsme si u piva povídali. Já za sebe musí říct, že od toho bláznivého nápadu, který jsem kdysi shrnul v prvním příspěvku tohoto vlákna
udalosti-schuzky-a-akce-novinky/celosta ... t3472.html
Jsme ušli kus cesty, píšu jsme, i když z různých důvodů jsem se prvních dvou ročníků nemohl zúčastnit. To, že se takhle potkala banda napříč republikou, profesemi a věkovým spektrem je prostě pecka! Pokud se k sobě chováme s respektem (o což já se snažím), tak vlastně není co řešit.
Uvidíme co přinese tento rok. Za mne je to posun v produktech, protože jsem zjistil, že dělám cca 15-16 druhů věcí, taky že bez sladkých paprik mam chilli vysazeno v cca 95 kusech, což jak mi jeden zdejší člen řekl je blbost, že musím počítat i sladké a pak tam jsem určitě na 150
Prostě mě těší, že to má štábní kulturu, nějaký řád. Fotky od Vikty a Velevtipné mě baví vždy, když na ně zabrousím. hlavně bych se nehnal do akcí jako je Náplavka atd. To by nám mohlo zlomit vaz. Takhle je to akorát a jen vidím (za ty tři roky) jak i pularita tohoto festivalu stoupá. Mam radost, že naše produkty chutnají a lidi si pro ně již pravidelně jezdí, že do soutěže se hlásí tolik borců.
Jste všichni borci a já jsem rád, že toho mohu být součástí. Těším se na vás.
Hezké dny.